AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Autóküszöb választása.


Az autóküszöb egy karosszériaelem, ami a gépkocsi ajtajának alsó stabil felét, mint minden ajtónál, azt a bizonyos belépő elemet jelenti, amire rálépni, vagy amelyen kezet fogni állítólag nem szerencsés.

Mikor szükséges az autóküszöb cseréje?

Bár - az igazat megvallva - néhány terepjáró kivételével, az autósok számára az autóküszöb nem ugyanaz, mint a sima küszöb otthon, vagyis szinte soha nem lépnek rá, mégis az autóküszöb egy olyan karosszériaelem, ami mégiscsak nagy igénybevételnek van kitéve.


Keresse meg autójához megfelelő autóküszöböt:


Gyakori gyártmányok

Kevésbé gyakori gyártmányok


Autóküszöb karosszéria kereső webáruház árak

Főleg, ha sokat járunk a kocsinkkal sáros, esős időben, sózott utakon. Az autóküszöb javítás ezért nagy részt korrózió elleni védelmet, vagy a korrózió okozta károk helyreállítását jelenti. Tekintse meg további kapcsolódó termékeinket is!

Autóküszöb fólia használatának előnyei.

Az autóküszöb javítás előrehaladott korrózió okozta károsodások esetén már csak a csere lehet az egyetlen megoldás. Az autó küszöbének tartós védelmét szolgálja, és enyhítheti a javítás költségeit az autóküszöb fólia. Felrakása azonban kellő szakértelmet igényel, tehát a javítást szervizben érdemes elvégeztetni. Nem sérült küszöb esetén is érdemes álapotmegóvás végett a lekezelni a felületet és utánna védőfóliát tenni rá.