AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Autóajtó zsanér választása.


Autóajtó zsanér az autó ajtajának mozgását, nyitását és csukását teszi lehetővé. Ez egy olyan tengely, illetve szerkezet, amely mentén az autó ajtó egy meghatározott szögben elfordulni képes.

Az autóajtó zsanér kiemelkedően teherbíró

Az autóajtó zsanér egy átlagos lakásbejárati ajtónál használatos zsanérnál sokkal többet kell kibírjon, ráadásul mindezt gyakran egészen extrém körülmények között. Az autó ajtaja – mindenek előtt, de nem kizárólag – biztonsági okokból elég vastag, komoly acél erősítések vannak beleépítve, hogy az oldalirányú ütközésnél megvédje az utasokat. Ez, és az ajtó szerkezetében lévő egyéb alkatrészek, ablakemelők, zárak együtt jelentős súlyt képviselnek, amihez igen gondosan megszerkesztett és elkészített autóajtó zsanér szükséges. 


Keresse meg az autójához megfelelő autóajtó zsanért:


Gyakori gyártmányok

Kevésbé gyakori gyártmányok


Az autóajtó zsanér sem bír ki mindent

Az autóajtó zsanérnak állnia kell az autó mozgásából eredő folyamatos rezgést, a gyorsulással és fékezéssel járó erőhatásokat, a szélsőséges időjárási körülményeket, hiszen nyári kánikulában és a fagyos téli időben, esőben, sárban, porban és hóban egyaránt hibátlanul kell működnie. Erre is szerkesztették, bírja is a gyűrődést példásan, de van az az igénybevétel, ami egy idő után a beépített robusztus alkatrészeit is megadásra kényszeríti. Ilyenkor általában már nem marad más, mint az autóajtó zsanér cseréje, amihez mindig gondosan kell a márkához és a modellhez való zsanért beszerezni.