AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Autóajtó kilincs keret választása.

Autóajtó kilincs keret fedi le az autó kilincsének szerkezetét. Ezzel nem csak a kilincs védelméről gondoskodik, de esztétikai szerepe is van, mivel kívülről a kilincs határvonalán annak ízléses kapcsolódását teszi lehetővé az autóajtó burkolathoz.

Az autóajtó kilincs keret takar és véd

Az autóajtó kilincs keret az esztétikum mellett megakadályozza illetéktelen anyagok bejutását a kilincs szerkezetébe, illetve azt is, hogy onnan az utastérbe nem való anyagok kerüljenek ki, jellemzően kenő anyagok, olaj vagy zsír. Tehát az autóajtó kilincs keret olyasmi, mint az a takaró, amit a lakások ajtajánál szokás a kulcslyuk fölé szerelni. Míg a lakásoknál alkalmazott takarók túlnyomó része fém, addig ez az autóknál a leginkább műanyag, ami mögött főleg biztonsági megfontolások állnak, ugyanis a cél, hogy az utas minél kevesebb kemény dologhoz ütközzön egy baleset alkalmával. 


Keresse meg az autójához megfelelő autóajtó kilincs keretet:


Gyakori gyártmányok

Kevésbé gyakori gyártmányok


Az autóajtó kilincs keret cseréje

Az autóajtó kilincs keret – ha nem is gyakran – de időnként megsérülhet, eltörhet, meglazulhat és elrepedhet. Mivel nem csak csúnya a sérült keret, de nem is tudja ellátni a funkcióját, minél hamarabb ki kell cserélni. Maga a művelet nem tartozik a bonyolult szerelési feladatok közé, de a megfelelő autóajtó kilincs keret megtalálása az autónkhoz körültekintést igényel. A nem a saját autónk márkájához, vagy azon belül az adott modellhez illő autóajtó kilincs keret ugyanis igen nagy valószínűséggel nem szerelhető fel, megvásárlása ablakon kidobott pénz.