AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Autóajtó kilincs választása.


Autóajtó kilincs nélkül is el lehet ma már képzelni egy autót, de semmi értelme. Fontos, hogy egy autóajtó kilincs ne csak hibátlanul záródjon és nyíljon, de úgy simuljon a karosszériába, hogy ütközésnél ne okozzon sérülést, főleg a gyalogosoknak.

Az autóajtó kilincs biztonsági felszerelés is

Az autóajtó kilincs nem csak zárószerkezet, de a biztonságos autózás egyik kelléke is. Nem csak azzal, hogy a lehető legjobban el van rejtve a karosszériában, tehát nem emelkedik ki és így nem okoz sérülést, de például azzal is, hogy az egész szerkezet úgy van konstruálva, ...


Keresse meg autójához megfelelő ajtókilincset:


Gyakori gyártmányok

Kevésbé gyakori gyártmányok


...hogy még hibás bezárás esetén sem nyílik ki, azaz minimális a lehetősége annak, hogy valaki a rosszul záródott ajtó miatt esik ki a robogó járműből. Ezt azzal érik el, hogy az ajtó már behajtáskor is rögzíti magát, tehát nem is kell szabályosan becsapni ahhoz, hogy ne nyíljon ki utazás közben. A legújabb konstrukciók már egy bizonyos sebesség elérésekor automatikusan „kulcsra” is zárják az autóajtót, ami még biztosabban védi meg a kinyílástól. Tekintse meg további kapcsolódó termékeinket is!

Az autóajtó kilincs cseréje

Autóajtó kilincs

Az autóajtó kilincs cseréjére is az általános szabályok érvényesek. A cserealkatrész beszerzéséhez meg kell adni a gépkocsi márkáját, típusát és az évjáratát is. Sőt esetenként arra is oda kell figyelni, hogy egy-egy márkánál, azonos típus és évjárat esetén is más kilincset szerelhettek az autóra. Az autóajtó kilincseknél sem mindegy, hogy ki a gyártó. Vannak kiváló minőségű utángyártott kilincsek is, de jó tudni, hogy a kilincsek nagy hányadét néhány multinacionális gyártó állítja elő és szállítja valamennyi autógyárnak. Ezek a nagy széria miatt óriási gyártási és konstrukciós tapasztalatot halmoztak fel, ami „csak” annyit jelent, hogy készítményeik megbízhatóbbak, ritkábban hibásodnak meg, elvétve kell csak cserélni őket.