AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Tolatólámpa választása.

Tolatólámpa segíti az autó vezetőjét, hogy sötétben is lássa a mögötte lévő teret hátramenetben. Előre a tompított fényszóró és a reflektor is elég fényt ad, de hátul csak a kis tolatólámpa segít a tájékozódásban.

Tolatólámpa felszerelése

Erős fényű, extra tolatólámpa nem olyan gyakran szükséges, de amikor igen, és nincs, vagy gyengécske, akkor nagyon hiányzik. Rögtön, a tolatás kezdetekor akár fel sem tűnik, hogy milyen jó lenne, ha lenne egy külön felszerelt, extra tolatólámpánk, de az első csattanás, vagy a horpadó lemez hangja.


Keresse meg autójához megfelelő tolatólámpát:


Gyakori gyártmányok

Kevésbé gyakori gyártmányok


földre hulló lámpabura darabok csörömpölése után már napnál is világosabbá válik, hogy hibát követtünk el, amikor takarékossági okokból nem szereltünk fel a kocsink hátuljára egy nagyobb teljesítményű tolatólámpát. Természetesen arra ügyeljünk, hogy az extra lámpánk oda világítson, ahová világítania kell, vagyis, hogy szakszerűen legyen felszerelve és beállítva.

Milyen tolatólámpát válasszunk?

Tolatólámpa

A legjobb tolatólámpák a led fényforrással működők, amelyek nem csak extra erős és az emberi szem számára kényelmes megvilágítást, természetes fényt szolgáltatnak, de egyben nagyon takarékosan is működnek, kevés energiát igényelnek. Hosszú az élettartamuk és nem zavarja őket a sok ki és bekapcsolás. A jó tolatólámpa széles vetítési képet nyújt, vagyis a kocsi szélességét jóval meghaladó sávot világít be. A már ezer forint körüli áron is beszerezhető tolatólámpa megelőzheti, hogy akár százezreket kelljen a karosszéria lakatosnál a fényezőnél hagyni, egy-egy sikertelen hátra irányú manőver után.