AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Megkülönböztető lámpa választása.

Megkülönböztető lámpa használata azt a célt szolgálja, hogy felhívja a közlekedők figyelmét - akár nappal is - az azt használó, különleges feladatot ellátó járműre.

Milyen járművek, mikor használhatnak megkülönböztető lámpát

Ha azt halljuk, megkülönböztető lámpa, hajlamosak vagyunk kizárólag a mentőkre, rendőrökre és tűzoltókra gondolni, akik a sziréna mellett ilyen lámpákkal is felhívják magukra a figyelmet. A valóságban azonban számos más jármű is használ ilyen készülékeket, például a különleges méretű terhet szállító teherautók, vagy éppen a teherjármű konvojok.


Keresse meg autójához megfelelő megkülönböztető lámpát:


Ők sárga színű villogó megkülönböztető lámpával figyelmeztetik a többi autóst a szokatlan helyzetre, ha nem így tennének, az komoly balesetveszéllyel járna. Tekintse meg további kapcsolódó termékeinket is!

Minőségi megkülönböztető lámpát kínálunk

Autó megkülönböztető lámpa

Webáruházunkban Trucklight márkájú, kerek és sárga megkülönböztető lámpát rendelhet járművéhez. Fontos, hogy az autótípustól függő konkrét megkülönböztető lámpatípus tulajdonságai is változhatnak, erre érdemes odafigyelni. A megkülönböztető lámpa ugyanúgy elromolhat mint bármely más autólámpa, ilyenkor természetesen a csere lehet a megoldás. Ha viszont először akarunk ilyen lámpát felszerelni a kocsinkra, fontos ellenőrizni, hogy megfelelünk-e a jogszabályoknak, ugyanis nem mindenki használhat megkülönböztető lámpát, aki pedig jogosulatlanul teszi, komoly pénzbírságra számíthat.