AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Ködfényszóró választása.

A ködfényszóró a járművekre szerelt világító berendezések családjába tartozik. A ködfényszóró szerepe az, hogy különlegesen rossz látási viszonyok esetén, például ködben kisegítő, kiegészítő fényforrást biztosítson az út megvilágításhoz.

Ködfényszóró az autó fényszórója alatt segíti megvilágítani az utat sűrű ködben, hogy jobban lássunk!

A ködfényszóró a legtöbb új autó modellen gyárilag beépített, de szinte minden kocsihoz kapható kiegészítő, illetve utólag felszerelhető ködfényszóró is. Ködfényszóró több féle világító testtel is kapható. Így létezik például ledes ködfényszóró, hagyományos izzóval szerelt ködfényszóró, illetve halogén izzós ködfényszóró egyaránt.


Keresse meg autójához megfelelő ködfényszórót!


Gyakori gyártmányok

Kevésbé gyakori gyártmányok


 A ködfényszóró ára nagymértékben függ attól, hogy milyen izzóval működik. Emellett a ködfényszóró ár természetesen a gyártmány minőségéhez, kiviteléhez is igazodik.

Ködfényszóró csere.

Autó ködfényszóró

A ködfényszóró csere számos járműtípus esetében házilag is viszonylag egyszerűen megoldható. A ködfényszóró javítás pedig többnyire csupán izzócserét jelent. Ám arra fokozott figyelmet kell fordítani a balesetek elkerülése végett, hogy a ködfényszóró beállítása szakszerűen történjen. Így a ködfényszórónkkal ne vakítsuk el a szembejövő autó vezetőjét. A ködfényszóró helyes beállítását a gépjármű vizsgáztatásakor is ellenőrzik, s előfordulhat az is, hogy a ködfényszóró rossz beállítása miatt közlekedési bírságot kell fizetnünk.