AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Hátsó lámpa választása.

A hátsó lámpa biztosítja, hogy a jármű sötétben és rossz látási viszonyok között is látható maradjon a mögötte közlekedők számára. A led hátsólámpa jobban látható fényt bocsát ki, mint a hagyományos típusok! Böngésszen a teljes fényszóró, autó világítás, lámpa árukínálat termékei között!

A hátsó lámpa a járművek világító rendszerének az elengedhetetlen része.

Az autólámpák jobbára típus specifikusak. Vagyis, minden lámpa alkatrész és minden komplett lámpa szerelvény többnyire egy adott gépjármű modellhez tartozik. Így a suzuki hátsó lámpa általában nem kerülhet fel más autóra, mint a hozzá tartozó Suzuki típusra.


Keresse meg az autójához megfelelő hátsó lámpa alkatrészt:


Gyakori gyártmányok

Kevésbé gyakori gyártmányok


A hátsó lámpa alkatrész boltokban azonban ma már ugyanahhoz az autó szériához több féle kivitelű hátsó lámpa is kapható. Vagyis többnyire van a kérdéses autó gyártmányhoz  a polcokon hagyományos, és led izzó beépítésével készített hátsó lámpatest is. Az árusok ugyanakkor jobbára a led hátsó lámpákat ajánlják. A ledes hátsó lámpa ugyanis a szakértők szerint azért alkalmasabb a mai  közlekedés biztonsági követelmények teljesítéséhez mert jobban megfelel a „látni és látszani” közlekedésbiztonsági elv követelményeinek.

Autó hátsó lámpa online áruház