AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Hátsó lámpa választása.

A hátsó lámpa biztosítja, hogy a jármű sötétben és rossz látási viszonyok között egyaránt látható maradjon a mögötte közlekedők számára. A LED-es hátsólámpa jobban látható fényt bocsát ki, mint a hagyományos típusok! Böngésszen a teljes fényszóró, autó világítás, lámpa árukínálat termékei között!

A hátsó lámpa a járművek világító rendszerének elengedhetetlen része

Az autólámpák jobbára típus specifikusak. Vagyis, minden lámpa alkatrész és minden komplett lámpaszerelvény többnyire egy adott gépjármű modellhez tartozik. Így a Suzuki hátsó lámpa általában nem kerülhet fel más autóra, mint a hozzá tartozó típusra.


Keresse meg az autójához megfelelő hátsó lámpa alkatrészt:


Gyakori gyártmányok

Kevésbé gyakori gyártmányok


Az alkatrész webáruházakban azonban ma már ugyanahhoz az autó szériához többféle kivitelű hátsó lámpa is kapható. Vagyis többnyire van a kérdéses autó gyártmányhoz a polcokon hagyományos, és LED vagy xenon izzó beépítésével készített hátsó lámpatest is. Az eladók ugyanakkor jobbára a LED-es hátsó lámpákat ajánlják. A LED-es hátsó lámpa ugyanis a szakértők szerint azért alkalmasabb a mai közlekedés biztonsági követelmények teljesítéséhez, mert hatékonyabban felel meg a „látni és látszani” közlekedésbiztonsági elv követelményeinek.

Autó hátsó lámpa online áruház