AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Fényszóró tartó választása.

Fényszóró tartó rögzíti a helyén az autó fényszóróját, ami a fényt megfelelő módon vető foncsorozott üveg és a mögé elhelyezett fényforrás rögzítését jelenti, azaz nem más, mint egy különleges formájú keret.

A fényszóró tartó funkciója

A fényszóró tartónak az a funkciója, hogy az autó fényszóróját stabilan hozzá lehessen rögzíteni. A foncsorozott üveget és a mögötte rögzített fényforrást, tehát egy égőt tartalmazó fényszóróegység a fényszóró tartó segítségével kapcsolódik a karosszériához.


Keresse meg autójához megfelelő fényszóró tartót:


Gyakori gyártmányok

Kevésbé gyakori gyártmányok


Ezt a legkönnyebb úgy elképzelni, mint a kép keretét, ami itt a fényszóró tartó és a képet benne, ami ebben az esetben a fényszóró. Nyilván a keretet erősen a falra, a mi esetünkben az autó karosszériájához, a képet a kerethez, itt a fényszórót a fényszóró tartóhoz kell rögzíteni. Tekintse meg további kapcsolódó termékeinket is!

Miért kell fényszóró tartót cserélni

Fényszóró tartó

A fényszóró tartó cseréje is akkor válik szükségessé, ha valamilyen okból megsérül, és nem képes tovább ellátni a feladatát. Ez az autós nyelvére fordítva azt jelenti, hogy vagy a fényszóró lötyög benne, vagy a keret lazult meg a karosszérián. Ez akkor történhet meg, ha valamelyik rögzítő rész meghibásodik, letörik, deformálódik. Ennek néha egészen prózai oka van, - már a folyamatos rezgésen és az erős szennyeződésen kívül - : nevezetesen az, hogy a fényszóróban időről időre szükséges égőcsere alkalmával sikerült valamit túl feszíteni, megsérteni, amitől a fényszórót többet nem lehet jól rögzíteni.