AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Belső világítás választása.

Belső világítás alatt az autó utasterében működő világítást értjük. Nem számít ebbe a műszerfal megvilágítása és fényjelzései, valamint a csomagtér világítása sem.

A belső világítás funkciója

A belső világításnak két fontos funkciója van. Az első, hogy az autóban utazás közben használatos berendezéseket és felszereléseket a vezető és az utasok jól láthassák. A második, hogy az utasok az autó haladása közben is olyan erősségű fényt kapjanak, amelyre szükség van ahhoz, ...


Keresse meg autójához megfelelő belső világítás alkatrészeket:


Gyakori gyártmányok

Kevésbé gyakori gyártmányok


...hogy egymással kommunikálni tudjanak, illetve az ilyenkor szükséges műveleteket gond nélkül el tudják végezni. Tehát: legyen elég fény evéshez, iváshoz, elég erős fényforrás akár az olvasáshoz is. Mindezt a belső világításnak úgy kell biztosítania, hogy közben ne zavarja a vezetőt, főleg az éjszakai sötétség körülményei között. Tekintse meg további kapcsolódó termékeinket is!

A belső világítás egyéb kényelmi funkciói

Belső világítás

A belső világításnak számos funkciója automatikus kell legyen, vagyis nem kell attól függjön, hogy valaki be- vagy kikapcsolja az adott fényforrást. Ilyen, amikor beszállunk az autóba és az utastér automatikusan megvilágosodik, illetve, amikor becsukjuk az autó ajtóit – némi késleltetés után – a világítás automatikusan kialszik. A többi kényelmi fényforrást általában az utasok vezérelhetik szükség szerint. A belső világításnál használt fényforrásokat is lehet meghibásodás esetén cserélni, vagy igény szerint újakkal, olyanokkal helyettesíteni, amelyek többet tudnak, mint a gyárilag beszereltek.