AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Nagyteljesítményű fékbetét választása.

Nagyteljesítményű fékbetét használata nem csak verseny- vagy luxusautóknál ajánlatos, de akkor is, ha valaki nagyobb fontosságot tulajdonít a saját és a családja biztonságának. Böngéssze át teljes fék mechanika alkatrész kínálatunkat!

Minek a nagyteljesítményű fékbetét?

A nagyteljesítményű fékbetét használata magától értetődik autóversenyeken, vagy a Párizs-Dakar Rallyn, ahol hosszú időn keresztül kell a fékrendszert használni, vagy extrém körülmények között, esetleg a szokásosnál is nagyobb sebességről kell az autót lefékezni.


Keresse meg az autójához megfelelő nagyteljesítményű fékbetét autóalkatrészt:


Gyakori gyártmányok

Kevésbé gyakori gyártmányok


Az ilyen fékbetétek a normál alkatrészeknél többet bírnak ki, tovább képesek meghibásodás, vagy a teljesítményüket befolyásoló kopás nélkül működni. Mivel a versenykörülményekre tervezett fékbetétek anyaguknál, konstrukciójuknál és az előállítás precízsége miatt hatékonyabbak, használatuk azok számára is életmentően előnyös lehet, akik csak a napi rutinnal vezetnek az autópályán. is!

Nagyteljesítményű fékbetét

A nagyteljesítményű fékbetét drágább

A nagyteljesítményű fékbetétek értelemszerűen jobbak, biztonságosabbak, tovább tartanak és szinte soha nem fordul elő, hogy idő előtt meghibásodnak, elkopnak. Ennek az az oka, hogy jobb anyagokat használnak a gyártásuknál, gondosabb gyártástechnológiával és a szokásosnál is körültekintőbben készülnek, a tesztelésük szigorúbb és gyakoribb, mint az egyéb fékbetétek esetében. Ezt a többlet ráfordítás meg kell fizetni, tehát a nagyteljesítményű fékbetétek drágábbak is, bár alkalmazásuk nem annyival költségesebb, mint amennyi az árkülönbség az egyszerű fékbetétek és köztük, ugyanis ebből nem kevés megtérül a ritkább csere és a kevesebb meghibásodás miatt.