AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Javító készlet választása.

Javító készlet használatával – mint általában mindenhol – úgy a fékrendszer esetében is jelentősen meg lehet könnyíteni a javítást, egyes alkatrészek cseréjét, ami nem csak idő, de költség megtakarítással is jár.

Javító készlet fékrendszerekhez

Természetesen egy adott fékrendszerhez, adott márkához specifikus javítókészlet tartozik, amiben megtalálhatók a javítás alkalmával felhasználható legfontosabb segédeszközök, anyagok és szerszámok. Azzal, hogy ezek egy helyen, egy készletben, komplett állnak rendelkezésre a javító készlet főleg azok munkáját könnyíti meg, akik egy-egy javítást, így például a fékrendszer javítását is, csak alkalomszerűen végzik. Nagy hasznára vannak a márkafüggetlen szervizeknek, de azoknak az autósoknak is, akik a hobbinál valamivel magasabb szinten turkálnak az autójukban.


Keresse meg az autójához megfelelő javító készletet:


Mi van a javítókészletekben

Fék javításaEgészen részletesen és pontosan nem lehet meghatározni, hogy egy-egy javítókészlet milyen alkatrészeket, rugókat, rugótartókat, tömítéseket, alátéteket és milyen egyszerűbb célszerszámokat tartalmaz. Ez ugyanis részben attól függ, hogy a gépjárműnek milyen fékrendszere van. Egy dobfékhez, vagy egy tárcsafékhez is más és más alkatrészeket tartalmazó készlet tartozik. Mégis általában ki lehet mondani, hogy érdemes az ilyen javító készlet beszerzése, még akkor is, ha esetenként nem minden, a készletben található alkatrész kerül egy-egy javítás alkalmával felhasználásra.