AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Fékkészlet dobfékhez választása.

Fékkészlet, dobkészlet használatával lényegesen egyszerűbbé lehet tenni az autó dobfékjének javítását, az egyes alkatrészeinek cseréjét. Nem csak a szerelést könnyíti meg a készlet, de az alkatrészek egyenkénti beszerzésétől is megkíméli az autóst.

 

A fékkészlet, dobkészlet előnye

 

A fékkészlet, dobkészlet használatának legnagyobb előnye, hogy a fék javítása közben szükséges kisebb-nagyobb alkatrészek, rugók és alátétek automatikusan rendelkezésre állnak, hiszen benne vannak a készletben. Nem kell tehát azon törnie a fejét a javítást végzőnek, hogy ide vagy oda milyen kis rugóra, alátétre van szüksége, vagy nem kell arra koncentrálnia, hogy még véletlenül se guruljon el egyetlen kis alkatrész sem, mert akkor nem lesz mit visszaszerelni a helyére. A fék, dobkészlet használata arra szorítja a szerelőt, hogy a kis alkatrészeket is újakra cserélje, ami csak biztonságosabbá és jobbá teszi a többi, fontosabb alkatrész működését is. 


Keresse meg az autójához megfelelő fékkészlet, dobkészlet alkatrészt:


Gyakori gyártmányok

Kevésbé gyakori gyártmányok


A fékkészlet beszerzése és használata

 

Fékkészlet mindenféle fékfajta javításához beszerezhető, tehát a dobfékhez való dobkészlet mellett van tárcsafék készlet is. Természetesen ennek megfelelően és a márka, valamint a modell és az évjárat alapján rendelendő meg a megfelelő fékkészlet, dobkészlet. Amikor már birtokunkban van az autónknak megfelelő fékkészlet és hozzáláttunk a munkához, minden mérlegelés nélkül használjuk fel a készletben található alkatrészeket. Annak semmi értelme, hogy egyiket vagy másikat eltegyük későbbi időkre, mert úgy tűnik, hogy a megfelelője még nem érett a cserére.