AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Motortérnyitó bowden választása.

Motortérnyitó bowden alkalmazásával érhető el, hogy a gépkocsi motorterét lezáró motorháztető az autó utasteréből legyen nyitható egy kar meghúzásával. A belülről működtetett motortérnyitó biztonságos és kényelmesebb is, mint a külső nyitószerkezetek. Kapcsolódó bowdenek kínálatunkat ide kattintva érheti el.

A motortérnyitó bowden segítségével az autó utasteréből nyithatjuk motorháztetőnket.

A motortérnyitó bowden működésének lényege maga a bowden, aminek egyik végén, az autó utasterében egy mozgató kar van, a másik végén maga a nyitószerkezet. A bowden megfeszítésével elérhető, hogy az utastérből meg tudjuk mozgatni a nyitószerkezetnek azt a részét, amely a zárat reteszeli, azaz meg tudjuk nyitni a motorteret lezáró motorháztetőt.


Keresse meg az autójához megfelelő motortérnyitó bowden alkatrészt:


Gyakori gyártmányok

Kevésbé gyakori gyártmányok


Ez így egy egyszerű mechanikus szerkezet, egy közönséges bowden. Ebből fakadnak a működés közben előfordulható zavarok is. Minden bowden legismertebb hibája, hogy elszakad, megnyúlik. Ez azt jelenti, hogy nem képes betölteni a funkcióját, hiába húzzuk és rángatjuk nem nyitja a zárszerkezetet. Ha nem segít az utánfeszítés vagy végleg elszakadt a motortérnyitó bowden, akkor már csak a csere jöhet szóba. 

Motortérnyitó bowden vásárlása egyszerűen.

Autó motortérnyitó bowden

A motortérnyitó bowden megvásárlása nem bonyolult feladat és nem is drága mulatság. A márkának és a típusnak megfelelő bowden felkutatása után nem marad más hátra, mint az alkatrész megrendelése az interneten. Ezeknél az egyébként egyszerű termékeknél is igaz azonban, hogy csak jó minőségű, márkás motortérnyitó bowdent érdemes megvásárolni, ha el akarjuk kerülni a bonyodalmakat, kellemetlenségeket. Mert néhány forint megtakarítása árán újra oda jutunk, hogy megint cserére van szükség, és így az olcsó alkatrész a drágának tűnőnél sokkal drágább lesz. Az egyik legismertebb és bátran ajánlható márka a bowdenek birodalmában a német AutoMega.