AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Kézifék bowden választása.

Kézifék bowden alatt azt a huzalt értjük, ami a kézifék kar és a fékberendezés közötti kapcsolathoz kell, vagyis, ami behúzza, vagy kiengedi a fékpofákat. Az alkatrész leggyakoribb meghibásodása a szakadás, ami nem más, mint a bowden elszakadása, így a javítás is az esetek döntő hányadában új alkatrész felszerelését jelenti. Tekintse meg teljes bowdenek kínálatunkat!

Kézifék bowden cseréje

Javítása nem olyan könnyen elvégezhető feladat, ezért a legjobb megoldás a bowdenszerviz felkeresése. Természetesen kézifék bowden nem csak a fékek mozgatására van a gépkocsikban, de más alkatrészek ki-be kapcsolására, vagy működtetésére is ilyen alkatrész szolgál.


Válassza ki autójához a megfelelő kézifék bowdenét:


Gyakori gyártmányok

Kevésbé gyakori gyártmányok


A leggyakoribb azonban a kézifékbowden cseréje a bowden szervizben. A kézifékbowden több drótszálból font bowden, és nem egy olyan bowden szerviz van, ahol nem csak a kézifék bowden cseréje, de a kézifék bowden gyártása is folyik. 

Kézifék bowden ára gyári és utángyártott kiszerelésben

Kézifék bowden

Azokban a szervizekben, ahol kézifék bowden gyártása is folyik, ott nagyobb eséllyel található meg a gépkocsinkhoz illő kézifék bowden. Természetesen márkaszervizekben a márkához készült alkatrész kapható, de az ára jelentős eltérést mutat, attól függően, hogy mondjuk Suzuki gyári alkatrész, vagy más márka, esetleg a szervizben folyó gyártás terméke a megvásárolt kézifék bowden.