AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Kézifék bowden választása.

Kézifék bowden alatt azt a huzalt értjük, ami a kézifék kar és a fékberendezés közötti kapcsolathoz kell, vagyis, ami behúzza, vagy kiengedi a fékpofákat. A kézifék bowden leggyakoribb meghibásodása a szakadás, ami nem más, mint a bowden elszakadása, így a bowden javítás is az esetek döntő hányadában új bowden felszerelését jelenti.

Kézifék bowden cseréje.

A bowden javítás nem olyan könnyen elvégezhető feladat, ezért a legjobb megoldás a bowden szerviz felkeresése. Természetesen kézifék bowden nem csak a fékek mozgatására van a gépkocsikban, de más alkatrészek ki-be kapcsolására, vagy működtetésére is bowden szolgál.


Válassza ki autójához a megfelelő kézifék bowdenét:


Gyakori gyártmányok

Kevésbé gyakori gyártmányok


A leggyakoribb azonban a kézifékbowden cseréje a bowden szervizben. A kézifékbowden több drótszálból font bowden, és nem egy olyan bowden szerviz van, ahol nem csak a kézifék bowden cseréje, de a kézifék bowden gyártása is folyik. Tekintse meg kapcsolódó termékeinket is!

Kézifék bowden ára gyári és utánagyártott kiszerelésben

Kézifék bowden

Azokban a szervizekben, ahol kézifék bowden gyártása is van, ott nagyobb eséllyel található meg a gépkocsinkhoz illő kézifék bowden. Természetesen márkaszervizekben a márkához készült bowden kapható, de a kézifék bowden ára jelentős eltérést mutat, attól függően, hogy mondjuk Suzuki gyári alkatrész, vagy más márka, esetleg a szervizben folyó kézifék bowden gyártás terméke a megvásárolt kézifék bowden.