AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Ajtónyitó bowden választása.

Ajtónyitó bowden segítségével lehet mozgásba hozni az autó egyes ajtajainak zárszerkezetét. A bowden teszi lehetővé, hogy a nyitó szerkezet meghajtójáról minden ajtó nyitható legyen.

Az ajtónyitó bowden szerepe

Az ajtónyitó bowden az autó egyes ajtajainak zárszerkezetét kapcsolja össze a központi zár meghajtójával, ami rendre egy villanymotor. A bowden tehát azt a célt szolgálja, hogy az autóstól érkező utasításra, alapesetben az ajtókulcs elfordítására a központi zárba integrált olyan ajtónál, ahol van kulcsnyílás, ...


Keresse meg autójához megfelelő kipufogósor tömítéskészletet:


...vagy az autó távirányítójából érkező jelre, a villanymotor energiáját felhasználva mechanikus módon megmozdítsa az autó összes ajtajának zárszerkezetét, vagyis kinyissa, vagy becsukja azokat. Tekintse meg további kapcsolódó termékeinket is!

Ajtónyitó bowden

Az ajtónyitó bovden cseréje

Az ajtónyitó bowden cseréje akkor válik szükségessé, ha a bowden javíthatatlanul meghibásodik. Minden bowdennel elő tud fordulni, hogy megnyúlik, de ilyenkor még utána lehet állítani. Rendre a bowdenben eredetileg is beépítenek egy ilyen, az után állítást, a megfeszítést biztosító szerkezetet. Ha a nyúlás olyan nagy mértékű, hogy nem lehet már után állítani, akkor csak a csere jöhet számításba. Mint ahogy akkor is, ha a bowdenünk elszakad. Az sem ritka, hogy a bowden csak kicsúszik a rögzítésből, tehát nincs másra szükség csak újra rögzíteni kellene, de ez nem olyan egyszerű, és eredménye nem is elég biztonságos, ezért itt is a csere a jobb megoldás.