AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Kompresszor levegőszűrő választása.

A kompresszor levegőszűrő egy rendkívül fontos alkatrész minden autóban, amely kezelni tudja a forró levegőt, illetve az olajat is, épp ezért nagy szükség van rá. Teljesen hatékonyak, tartósak, megbízhatóak, ráadásul moshatóak is egyaránt. A poliészterből készült változatok a leghatékonyabbak mind közül. A teljes autószűrők termékválaszték ide kattintva érhető el.

A kompresszor levegőszűrő tulajdonságai, jellemzői

A kompresszor levegőszűrő általában tartalmaz egy poliuretán előszűrőt is, ami növelheti a por eltávozásának kapacitását 40 vagy akár 50 százalékkal is. Az alkatrész megerősített epoxi acélhuzat bevonattal rendelkezik, és 5 mikronos eltávolítási hatékonysággal is képes dolgozni. Langyos vízzel tanácsolt kimosni enyhe tisztítószer kíséretében, de minél kevesebbszer végez karbantartást, annál hosszabb életű lesz az alkatrész. Az alkatrész nedvességálló, és nagyon könnyen kezelni tudja a forró olajt, illetve levegőt is egyaránt.


Keresse meg az autójához megfelelő kompresszor levegőszűrő alkatrészt:


Gyakori gyártmányok

Kevésbé gyakori gyártmányok


A kompresszor levegőszűrő működése

Kompresszor levegőszűrőA szűretlen levegő gyakran tartalmaz olajat, port rozsdát és egyéb szennyeződéseket, amiktől meg kell szabadulni. A szűrés első szakaszában a sűrített levegő áthalad egy cső alakú szűrőn, ami egy koaleszcencia hatást hoz létre. Itt a nagyobb részecskék is felbomlanak, és a víz is nagyobb cseppekké kondenzálódik majd, ami ezután az elválasztó kamrába kerül. A sűrített levegő lelassul, és a szűrés első szakasza 95%-ban a vízcseppek, az olaj, illetve a nagyobb részecskék lebontásából áll. A második szűrési szakaszban a levegő áthalad egy pamutszálon, így ezer kis örvényt generál és felgyorsul a levegő is, és így jön létre a tiszta és megszűrt levegő. A kompresszor levegőszűrőnek tehát fontos szerepe van minden autóban.