AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Kompresszor levegőszűrő választása.

A kompresszor levegőszűrő egy rendkívül fontos alkatrész minden autóban, amely kezelni tudja a forró levegőt, illetve az olajat is, épp ezért nagy szükség van rá. A kompresszor levegőszűrők teljesen hatékonyak, tartósak, megbízhatóak, ráadásul moshatóak is egyaránt. A poliészterből készült kompresszor levegőszűrők talán a leghatékonyabbak mind közül.

A kompresszor levegőszűrő tulajdonságai, jellemzői

A kompresszor levegőszűrő általában tartalmaz egy poliuretán előszűrőt is, ami növelheti a por eltávozásának kapacitását 40 vagy akár 50 százalékkal is. A kompresszor levegőszűrő megerősített epoxi acélhuzat bevonattal rendelkezik és 5 mikronos eltávolítási hatékonysággal is képes dolgozni. A kompresszor levegőszűrő alkatrészt langyos vízzel tanácsolt kimosni enyhe tisztítószer kíséretében, de minél kevesebbszer végez karbantartást, annál hosszabb életű lesz az alkatrész. Az alkatrész nedvességálló, és nagyon könnyen kezelni tudja a forró olajt, illetve levegőt is egyaránt.


Keresse meg az autójához megfelelő kompresszor levegőszűrő alkatrészt:


Gyakori gyártmányok

Kevésbé gyakori gyártmányok


A kompresszor levegőszűrő működése

Kompresszor levegőszűrőA szűretlen levegő gyakran tartalmaz olajat, port rozsdát és egyéb szennyeződéseket, amiktől meg kell szabadulni. A szűrés első szakaszában a sűrített levegő áthalad egy cső alakú szűrőn, ami egy koaleszcencia hatást hoz létre. Itt a nagyobb részecskék is felbomlanak, és a víz is nagyobb cseppekké kondenzálódik majd, ami ezután az elválasztó kamrába kerül. A sűrített levegő lelassul, és a szűrés első szakasza 95%-ban a vízcseppek, az olaj, illetve a nagyobb részecskék lebontásából áll. A második szűrési szakaszban a levegő áthalad egy pamutszálon, így ezer kis örvényt generál és felgyorsul a levegő is, és így jön létre a tiszta és megszűrt levegő. A kompresszor levegőszűrőnek tehát fontos szerepe van minden autóban.