AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Vízszivattyú választása.

Vízszivattyú, vízpumpa keringeti a hűtőfolyadékok a motorblokk és a vízhűtő alkotta rendszerben. Ez egy keringető szivattyú, a zárt rendszerbe építve, megint csak az otthoni fűtést hozhatjuk analógiának. Egyszerű, de fontos alkatrész.

Ha a vízszivattyú / vízpumpa elromlik, túlmelegszik a motor, felforr a hűtőfolyadék.

Amikor a motor működik, a hűtőfolyadéknak szüntelenül keringenie, áramolnia kell. A szivattyút elektromos áram hajtja, ezért a leggyakrabban elektromos hibára vezethető vissza, ha nem működik a szivattyú. De a mechanikája, maga a szivattyú is elromolhat.


Keresse meg autójához megfelelő vízszivattyút / vízpumpa:


Gyakori gyártmányok

Kevésbé gyakori gyártmányok


Ez többnyire nem egy pillanat műve. Ha észleljük, hogy néha túlmelegszik a motor, a magas, de még megengedett, vagy a veszélyesnek jelezett tartományba emelkedik a hűtőfolyadék hőmérséklete, pontosan tudhatjuk, hogy valami baj van a hűtőrendszerrel. Ha a hűtőt magát és a ventilátort is rendben találtuk, akkor biztosak lehetünk benne: a vízszivattyú, vízpumpa romlott el. Ilyenkor a vízszivattyú, vízpumpa javításának egyetlen módja a csere. Tekintse meg kapcsolódó termékeinket is!

Vízszivattyú Vízpumpa autó alkatrész online vásárlása

Vízszivattyút, vízpumpát elektromos áram hajtja, ezért a leggyakrabban elektromos hibára vezethető vissza, ha nem működik a szivattyú.

Autó vízpumpa

Amikor a motor működik, a hűtőfolyadéknak szüntelenül keringenie, áramolnia kell. Ha a vízszivattyú, vízpumpa elromlik, túlmelegszik a motor, felforr a hűtőfolyadék. A vízszivattyú mechanikája, maga a vízpumpa is elromolhat. Ez többnyire nem egy pillanat műve. Ha észleljük, hogy néha túlmelegszik a motor, a magas, de még megengedett, vagy a veszélyesnek jelezett tartományba emelkedik a hűtőfolyadék hőmérséklete, pontosan tudhatjuk, hogy valami baj van a hűtőrendszerrel. Ha a hűtőt magát és a ventilátort is rendben találtuk, akkor biztosak lehetünk benne: a vízszivattyú, vízpumpa romlott el. Ilyenkor a vízszivattyú javításának egyetlen módja a vízpumpa csere.

Vízszivattyú, vízpumpa a motor hűtőkörében