AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Utastér ventillátor motor választása.

Utastér ventillátor motor forgatja a levegőt az utastérben. Így növeli az autóban utazók komfortérzetét. Az utastérben szinte tetszőleges helyen felszerelhető és gyakran arra is alkalmas, hogy az egyes helyeken megszorult és nem frissülő levegőt megforgassa.

Az utastér ventillátor motor nem a hűtést és nem a fűtést szolgálja

Alapesetben az utastér ventillátor csak annyi tesz, mint egy szobai ventilátor, melyet az ágy mellé állítunk és nagy fordulatszámon üzemeltetünk. A közérzetünket kizárólag azzal javítja, hogy a levegő mozgásával a testünktől a meleg levegőt elszállítja és helyére frissebb levegő nyomulhat.


Keresse meg autójához megfelelő Utastér ventilátor motort:


Gyakori gyártmányok

Kevésbé gyakori gyártmányok


A légmozgásnak azonban a légcsere megvalósításával korlátozott hűtő hatása is van, hiszen elősegíti az emberi test és a környezete közötti hőcserét. Ennek hatékonysága az utastér ventilátor motor teljesítményének függvénye. Azzal is tisztában kell azonban lenni, hogy a túl nagy légmozgás már nem a komfortérzést és a hőcserét javítja, hanem túlzott lehűlést okozhat a test egyes részein, vagyis hosszabb használat esetén kellemetlen következményei lehetnek. Végtagi-, vagy fülfájdalmak, a szem sérülése. Tekintse meg további kapcsolódó termékeinket is!

Autó utastér ventillátor motor

Az utastér ventilátor motornak is hatékonynak kell lennie

Az utastér ventilátor motor számos kritériumnak kell megfeleljen. Mindenek előtt halkan kell járnia, hogy a zaj ne zavarja az utazókat. Másodsorban kevés energiát kell fogyasztania, ami az üzemanyag fogyasztás szempontjából lényeges. Mivel gyakran hosszú nyári utazások alkalmával órákon át működnie kell, fontos, hogy bírja a megterhelést, még extrém meleg környezetbe is. Az autó belsejében légkondicionálás nélkül akár 50 fok meleg is lehet. Nagyon fontos, hogy jól rögzíthető legyen. Akár stabil felszerelés, akár csak mobil, tehát esetleges rögzítés esetén is. Ne essen le, ne lazuljon meg. Egy elszabadult ventilátor akár balesetet is okozhat, ha elvonja az autó vezetőjének figyelmét.