AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Tömítések választása.

A hűtőrendszer tömítések a szivárgások megszüntetésére alkalmazhatóak. Ezek a hűtőn és a víztér egyéb alkatrészei közt keletkezhetnek. Ezt megszüntethetjük anélkül, hogy a fagyálló áramlását és ezzel együtt a hűtőfolyadék szabad keringését akadályoznánk.

Autófűtés tömítések

A téli évszakokban alapszükséglet a személyautóknál, hogy a fűtés megfelelően működjön. A probléma persze csak akkor jön, amikor legnagyobb szükségünk lenne az autófűtésre. Az autóklíma berendezés működését, a motor hűtőfolyadék és fűtőberendezés biztosítja, a megfelelő hőmérséklet érdekében. Ezzel nem csak a hőmérséklet, a relatív páratartalom is elérhető, a kinti időjárástól függetlenül. Vagyis nyáron hűtött száraz, télen fűtött száraz a levegő bent. Érdemes a hűtő fűtő rendszerre odafigyelnünk, mert mint minden, ez is igényli a rendszeres karbantartást. 


Keresse meg az autójához megfelelő autófűtés tömítéseket:


Gyakori gyártmányok

Kevésbé gyakori gyártmányok


Autó hűtőrendszer tömítések

Kavicsos autóútSok problémát okozhatnak a hűtőrendszeren, a kőfelverődés miatti kialakult tömítetlenségek, ami létrejöhet forrasztási helyeken és hajszálrepedéseknél egyaránt. Ennek azonnali megoldása érdekében használhatunk hűtőtömítőt. Ezek az autó hűtőrendszer tömítések, jó kenést biztosítanak a vízpumpának. Ahol külső levegő éri, ott megszilárdul, de közben elasztikus marad. Csak nyomás alatt lévő zárt rendszerek tömítésére alkalmazzuk. Fém és műanyag hűtőkhöz egyaránt használható, fagyállóval együtt. Megszüntetve a szivárgást, biztosítja a hűtőrendszer megfelelő működését. Használata után indítsa el a gépjárművét, melegítse a motort megfelelő hőmérsékletre, majd állítsa a fűtést a maximumra. Ha még egy nap múlva is szivárgást észlelünk, már szerelőre lesz szükségünk. Nem érdemes megvárni a végszükségletet és akkor alkalmaznunk, inkább kezdjük a kis problémánál, megspórolhatunk vele sok időt és pénzt is.