AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Termosztát ház választása.

Termosztát ház akciós áron autójához, minőségi termosztát házak kedvezményes árakon! Tudjon meg többet autója alkatrészeiről és vásároljon olcsón a Kovács Autó webáruházából.

A termosztát ház javítás házilag nem végezhető el, javítása ugyanis szakértelmet igényel.

A termosztát ház belsejében található maga a termosztát, ami a motor hűtésének a szabályozásáért felelős autóalkatrész. Egyes modelleknél a termosztátház fel van szerelve hőmérséklet érzékelővel, vagyis úgynevezett jeladóval.


Keresse meg autójához megfelelő termosztát ház alkatrészt:


Gyakori gyártmányok

Kevésbé gyakori gyártmányok


Autó termosztát ház

Bár a termosztát ház gyártása idehaza is számos üzemben zajlik, a szakemberek általában nem ajánlják az utángyártott termosztátház beépítését a kocsi hűtő rendszerébe, mert a nem gyári termosztát házak nagy része nem kielégítő minőségű, hamar elromlanak. Emellett az új, gyári termosztátház ára és az utángyártott termosztátház ár alig különbözik egymástól. Így érdemes a jobb minőségű termosztátház mellett dönteni. Tekintse meg további kapcsolódó termékeinket is!

A termosztátház csere szakavatott kezek dolga.

Már a termosztát ház vásárlás is hozzáértést igényel, miután nem mindegy, hogy milyen a beépítendő termosztátház anyaga és a termosztátház felépítése. A termosztátház csere alkalmával célszerű új termosztát ház tömítést is feltenni.  Abban az esteben pedig, ha csak a termosztátot cseréljük ki, s a termosztátház marad, akkor a termosztátház szétbontásakor nagyon óvatosan kell eljárni, hogy ne sérüljön meg a termosztátház.  A termosztátház szétbontása előtt mindenképpen érdemes előre beszerezni az új termosztátház tömítéseket is, mert szinte bizonyosan szükség lesz rájuk.