AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Légszárító patron választása.

A légszárító patron a légfékrendszer védelmére szolgál. Vagyis a légszárító patron nyújt védelmet a fékrendszernek a szennyeződések, nedvesség vagy olajlerakódások ellen. Ezért a légszárító patron szerepe kiemelten fontos a belesetek megelőzése terén.

A légfékek tiszta levegőt igényelnek

Az integrált olajszűrő szárítás előtt a legfinomabb olajcseppecskéktől is megtisztítja a beszívott levegőt, így minden körülmények közt a lehető legjobb légszárítási teljesítményt nyújtja. Ennek a rendszernek a része a légszárító patron.


Keresse meg autójához megfelelő légszárító patront:


A légfékrendszer meghibásodásának két leggyakoribb oka ugyanis a pára-, illetve az olajszennyezés, amelyet kiszűrhet a légszárító patron. A párás levegő korróziót és fagykárokat okozhat, míg az apró olajcseppecskék bejuthatnak a légfékrendszerbe és tönkretehetik a tömítést, ezért a fékrendszer szivárogni kezd. Tekintse meg további kapcsolódó termékeinket is!

A légszárítópatron kiválasztása

Autó légszárító patron

Mindezt meggátolja a patron. Miután a légszárító patronok még a levegő kiszárítása előtt kiszűrik a legkisebb olajcseppeket is, ezzel is biztosítva az optimális védelmet és a lehető legjobb légszárítási teljesítményt. A légszárító patron ára általában néhány ezer forint. A légszárító patron csere azonban sokszor több tíz ezer forintos meghibásodásokat előzhet meg. Emellett a légszárító patron csere a közlekedésbiztonsági kockázatokat is csökkenti. Légszárító patront boltunkban, webáruházunkban is vásárolhat. Ám arra ügyeljünk, hogy az autónk motorjához megfelelő légszárító patron kerüljön a kosarunkba, mert egy adott motorhoz egy adott  patrontípus tartozik.