AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Kompresszor elemek választása.

Kompresszor alkatrészek széles kínálata kedvezményes árakon webáruházunkban. Keresse meg aurójához megfelelő kompreszor alkatrészeket és győződjön meg akciós árainkról. Ismerje meg autójának alkatrészeit, meghibásodásuknak okait.

Kompresszor alkatrészek webáruházból

Kompresszor alkatrészek nem csak autóalkatrészek között fordulnak elő, de szinte mindenütt megtalálhatóak a mindennapi életben. Természetesen minden egyéb ipari, vagy vendéglátóipari hűtőben, vagy légkondicionálóban, sőt az autószerelő műhelyekben használt kompresszorokban is nem kevés kompresszor alkatrész található.


Keresse meg autójához megfelelő kompresszor alkatrészeket:


Gyakori gyártmányok

Kevésbé gyakori gyártmányok


Ezek azok a nagy teljesítményű kompresszorok, amelyekkel például a gumitömlőket fújják fel, vagy a pneumatikus csavarkulcsokat hajtják meg. A kompresszor alkatrészek egész tárháza kapható autóalkatrész webáruházunkban. Ha autóalkatrész webáruházban keresünk kompresszor alkatrészeket, nyilván tudnunk kell, hogy a gépkocsikban előforduló milyen kompresszorhoz, víz-, levegő pumpához van szükség rájuk. A gépkocsiban a levegő sűrítésén, a gázkeverék begyújtás előtti sűrítésén kívül számos folyadékpumpa, kompresszor fordul elő. Ilyen az üzemanyagpumpa, vagy a légkondicionáló berendezésben a hűtőgázt sűrítő kompresszor is.

Kompresszor javítás

Kompresszor alkatrész

A kompresszor minden autóban elromolhat, ezért idővel el is romlik. A gépkocsiban található kompresszorok számához képest elég ritka a meghibásodásuk, de azért elő-elő tudnak fordulni. Kompresszor javítás nem minden autószerelőnél lehetséges, de alapjaiban nem igényel az általános autószerelői képesítésnél nagyobb szakértelmet. Valójában villanymotor szereléséről, szelepek állításáról, záródásuk ellenőrzéséről, vagy ezek cseréjéről van szó kompresszor javítás alkalmával. Így ebből a körből kerülnek ki a kompresszor javítás során használt alkatrészek. Ezeket külön-külön nem szokták javítgatni, hanem a kompresszor-alkatrészek egész soránál a kompresszor javítás egyenlő az adott kompresszor-alkatrésze cseréjével. Az autókban használatos kompresszorok is márkafüggőek, tehát figyeljünk oda a márka mellett a típusra is, ha kompresszor alkatrészek cseréjéhez rendelünk a webáruházból kompresszor alkatrészeket.