AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Klímakompresszor kuplung választása.

Klímakompresszor kuplung kapcsolja össze a motor főtengelyével a kompresszor tengelyét, ha a mágnestekercs jelet kap a vezetőtől, vagy automata klímánál a vezérléstől.

A klímakompresszor kuplung feladata

A klímakompresszor kuplung feladata szinte teljesen megegyezik az autó tengelykapcsolójának, az ottani kuplungnak a feladatával. Ott a meghajtott tengelyre kell a megfelelő erőátviteli áttétet kapcsolni, itt viszont a klímakompresszor meghajtását biztosító szíjtárcsameghajtást kell a kellő áttétellel, ...


Keresse meg autójához megfelelő klímakompresszor kuplungot:


Gyakori gyártmányok

Kevésbé gyakori gyártmányok


...a mágneskuplung segítségével a klímakompresszor tengelyére csatlakoztatni. Mindkét esetben a kuplung teszi lehetővé az igényeknek megfelelő fordulatszám elérését a meghajtott tengelyen, jelen esetben a klímakompresszornál. Tekintse meg további kapcsolódó termékeinket is!

A klímakompresszor kuplung meghibásodása

Klímakompresszor kuplung

A klímakompresszor kuplung problémái között a leggyakoribb a csapágy meghibásodása. Ez a nagy mechanikai igénybevétel következménye, amely a nagy sebességű forgással függ össze, ami igazán csak a csapágy cseréjével orvosolható. A másik, nagyon sokszor előforduló hibaforrás a klímakompresszor mágnestekercse. Ennél azonban nem csak a csere jöhet számításba, de az újratekercselés is megoldás lehet. Akár így, akár úgy, a legjobb megoldás, ami egyben a legbiztonságosabb is, a klímakompresszor kuplung cseréje.