AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Klímahűtő választása.

Klímahűtő nélkül ma már középkategóriájú autót sem gyártanak. Az autóklíma sokáig luxusnak számított, de napjainkban a hazai időjárási viszonyok között - már csak vezetésbiztonsági szempontból is - melegen (inkább hidegen) ajánlott minden kocsiban.

A klímahűtő javítása nem tartozik az egyszerű dolgok közé.

A klímahűtő egy összetett rendszer fontos része. Az autóklíma alkatrészek sokasága található egy-egy járműben, amelyben klímahűtő működik. Az klímahűtő beszerzése is körültekintést igényel, mert a klímahűtő ára nem olcsó mulatság. Az autó klímahűtő javítása sajnos sűrűn megesik, mivel az a klimahűtő gyakran és sokféleképpen károsodhat.


Keresse meg autójához megfelelő klímahűtőt:


Gyakori gyártmányok

Kevésbé gyakori gyártmányok


Az autóhűtő, klímahűtő javítás nem csak akkor szükséges, ha valamilyen alkatrész vagy részegység elromlik, de sokszor akkor is, ha külső behatás éri az autóhűtőt. A leggyakoribb az autó klímahűtő termosztátjának hibája, a vezetékek meghibásodása, folyás, csöpögés, dugulás. Tekintse meg további kapcsolódó termékeinket is!

Klímahűtő vásárlása online

Az autóklíma javítás egyik leggyakoribb fajtája az klímahűtő feltöltés.

Klímahűtő az autóba

Az autó klímahűtő javítás során ugyancsak gyakori, hogy a hűtőrendszer hőcserélője kilyukad, mert valami belecsapódik. Ez lehet kő, de akár madár, vagy valami egyéb kis élőlény, rovarok sokasága is. Ez főleg olyan légcserélőknél gyakori, amelyek nem elég védett helyen vannak felszerelve a klímahűtő. Ugyanis igen gyakran fordul elő, hogy megszökik a gáz a klímahűtőből, és elkerülhetetlenné válik az autóklíma feltöltés. Az autó klímahűtő javítás nem igazán otthon elvégezhető művelet, bár a bátrak megpróbálkozhatnak vele. A legolcsóbb klímahűtő kiválasztása webáruházunkban már ennél sokkal egyszerűbb feladat.

A klímahűtő beszerelését bizza a klímaszervizre.

Klímahűtő csere alkalmával érdemes a teljes klíma rendszert áttisztítani, feltölteni, átellenőrizni. Autószervizek többsége fel van szerelve a megfelelő eszközökkel, ami biztosabb és teljesebb eredményt jelent, mintha otthon cserélnénk ki házilag autónk klímahűtőjét.