AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Klíma párologtató választása.

Klíma párologtató „művésznéven” ismert alkatrész az autóklíma berendezés egyik legfontosabb eleme. Ahhoz, hogy a gépkocsi utasterének hőmérsékletét csökkenteni lehessen, hőelvonásra van szükség.

Klíma párologtató javítás a lamellák megtisztításával és a hűtőfolyadék cseréjével.

A párologtatás a hűtőfolyadék gázneművé alakulásával valósul meg. Ezt a műveletet végzi a műszerfal alatt egy lamellákkal nagyobb felületűvé alakított csőkígyó, a titokzatos klíma párologtató. A klímapárologtató nagyon ritkán romlik el.


Keresse meg autójához megfelelő klíma párologtatót:


Gyakori gyártmányok

Kevésbé gyakori gyártmányok


Autó klíma párologtató

Egészen pontosan, ha nem működik jól, akkor azért a legritkább esetben felelős maga a klíma párologtató. Sokkal inkább lehet azzal számolni, hogy a klíma kompresszor a hibaforrás, vagy esetleg a hűtőgáz szökött meg, és ezért a rendszert újra kell tölteni. Gyakori a klíma elektronikus vezérlésének meghibásodása is. Az autóklíma berendezés nem tartozik a legegyszerűbb dolgok közé, ami a gépkocsinkban van. Ezért tanácsos javítását szakszervizre bízni. Tekintse meg további kapcsolódó termékeinket is!

Klíma párologtató csere és árak, ha nagyobb gond van.

Ha mégis nagyobb a gond és elkerülhetetlen a klíma párologtató cseréje, akkor nézzen szét bátran kínálatunkban, hiszen országosan kedvező áron kínálunk minden autótípushoz alkatrészeket. Webáruházunk keresőjépen a megfelelő autótípus kiválasztása után szűrhet alkatrész márkára és árakra, a legolcsóbbtól a drágább klíma párologtató kiválasztásáig. Mivel egy klímapárologtató csere ár két részből áll, vagyis attól függ, hogy mennyi a klíma párologtató ára és mennyi a csere ára, ha elég gondosan és türelmesen járunk el, nem kevés pénzt takaríthatunk meg.