AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Kiegészítő vízszivattyú választása.

Kiegészítő vízszivattyú beszerelésével fel lehet javítani a gyári fűtési rendszerünket az autónkban. Az autónk fűtési rendszerének hatékonysága ugyanis nagy mértékben függ az alkalmazott vízszivattyú teljesítményétől.

A kiegészítő vízszivattyúk beszerelése

Az autó utasterének fűtéséhez a hőt elsősorban a motor hűtőrendszerétől nyerjük és a hőenergiát víz közvetítésével szállítjuk arra a helyre, ahol a hőt az utastérbe szállító levegő átveszi a víztől. Könnyű belátni, hogy az elszállított hő mennyisége, ...


Keresse meg autójához megfelelő Kiegészítő vízszivattyút:


Gyakori gyártmányok

Kevésbé gyakori gyártmányok


...vagyis a fűtőrendszer fűtési képessége elsősorban a szállított víz mennyiségétől függ adott hőmérséklete esetén, ha abból indulunk ki, hogy a belsőégésű motoroknál alapesetben is a felesleges hő elvezetése az első számú feladat, azaz hőenergia megfelelő mennyiségben áll a rendelkezésünkre, csak a szükséges helyre kell azt szállítani. Tekintse meg további kapcsolódó termékeinket is!

Mit várunk a kiegészítő vízszivattyútól

Kiegészítő vízszivattyú

Amikor kiegészítő vízszivattyút szerelünk az autónkba, azt várjuk tőle, hogy javítson a fűtésünkön, legyen meleg az autóban a legnagyobb hidegben is és a fűtés beindulása, az utastér kifűtése a lehető legrövidebb ideig tartson. Ehhez a megfelelő teljesítményű kiegészítő szivattyú megvásárlására van szükség. Elvárjuk még az új szivattyútól, hogy minél kevesebb energiát fogyasszon, hiszen annak mennyisége meglátszik az üzemanyag fogyasztásunkon és végeredményben a pénztárcánkon. Fontos szempont a megbízható üzemelés, vagyis azt szeretnénk, ha nem, vagy csak nagyon ritkán romlana el. Mindezeket az elvárásainkat szinte hibátlanul teljesítik az utólag vásárolt kiegészítő vízszivattyúk.