AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Hűtőventillátor tartó bak választása.

Hűtőventilátor tartó bak gondoskodik a hűtőventilátor stabil rögzítéséről. Ezért aránylag robusztus alkatrész, számos rögzítő csavarral, amelyek a ventilátor káros rezgését hivatottak megakadályozni.

A hűtőventilátor tartó bak szerepe

A hűtőventilátor tartó bak egy alapvetően fémből készült olyan alkatrész, amely kellő mennyiségű rögzítőcsavarral kapcsolódik az autó karosszériájához ahhoz, hogy a hozzá erősített hűtőventilátort minden lehetséges esetben stabilan tartsa. Akkor is, amikor az a legnagyobb fordulatszámon üzemel, abban a pillanatban is, amikor a ventilátort indításkor erős rántás éri.


Keresse meg autójához megfelelő hűtőventillátor tartó bakot:


Gyakori gyártmányok

Kevésbé gyakori gyártmányok


Nem beszélve azokról az erőhatásokról, amelyeknek a ventilátor a haladó autó mozgása, extrém lassulása és gyorsulása miatt van kitéve.Tekintse meg további kapcsolódó termékeinket is!

A hűtőventilátor bak cseréje

Autó Hűtőventillátor tartó bak

A hűtőventilátor bak cseréje nem tartozik a gyakori és rutin feladatok közé, mert elég ritkán van rá szükség. Oka általában az, hogy a bak anyaga valamilyen külső vegyi hatás, vagy mechanikus sérülés miatt olyan mértékben károsodik, amely már lehetetlenné teszi funkciójának betöltését. A legegyszerűbb és leggyakoribb ok a korrózió, amit a gyakoriságban a törés követ. A csere előtt a legfontosabb, hogy az autónk márkájának, modelljének és évjáratának megfelelő hűtőventilátor tartó bakot szerezzünk be.