AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Fűtőventillátor motor választása.

Fűtőventillátor motor gondoskodik hideg időben a kocsi belső terének melegítéséről. A motor ebben az esetben csak azért felelős, hogy a ventilátort meghajtsa és az a fűtőradiátor melegét az utastérbe pumpálja.

Fűtőventillátor motor feladata

Egy kapcsolón múlik, hogy fűtjük, vagy hűtjük a kocsinkat, a fűtőventillátor motor pedig hajtja a levegőt. Az autó hűtése és fűtése egy rendszert képez. A hűtőfolyadék által felmelegített fűtőradiátor gondoskodik arról, hogy a fűtéshez szükséges hőmennyiség rendelkezése álljon, mivel a fűtőradiátor összeköttetésben van az autó hűtőrendszerével. A levegőt pedig a fűtőventillátor motor hajtja.


Keresse meg autójához megfelelő fűtőventillátor motort:


Gyakori gyártmányok

Kevésbé gyakori gyártmányok


Autó motor fűtőventillátor Ahogy a fűtőventillátor motor felmelegíti a hűtővizet, az a fűtőradiátorba áramolva átadja annak a hőjét. A fűtőradiátorból végül a fűtőmotor segítségével kerül a meleg levegő az utastérbe. A fűtéscsappal szabályozhatjuka fűtőventillátor motorjának sebességét, hogy a fűtőventillátor motortól a hűtéscsöveken keresztül érkező meleg levegő eljut-e a fűtőradiátorig, vagy sem. Ettől függ, hogy van, vagy nincs az autóban fűtés. Tekintse meg kapcsolódó termékeinket is!

A fűtőventillátor motor teljesítménye és megbízhatósága a jó fűtés záloga

A fűtőventillátor motor hangtalan és hibátlan működése a feltétele annak, hogy amikor szükséges, meleg levegő juthasson az utastérbe, ami a jó fűtés alapfeltétele. A fűtőventillátor motortól nem csak azt várjuk el, hogy kívánságunk szerint, a fordulatszámtól függően annyi meleget pumpáljon az autó belsejébe, amennyire szükségünk van, de azt is, hogy a lehető legtovább működjön meghibásodás nélkül, ne okozzon zajt és minél kevesebb áramot fogyasszon, amivel a gépkocsi üzemanyag fogyasztását is jótékonyan tudja befolyásolni.