AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Fűtéscsap választása.

Fűtéscsap, fűtés szelep kínálatunk minőségi gyártóktól széles választékban folyamatosan kedvezményes árakon vásárolhatóak webáruházunkban.

Fűtéscsap, más néven fűtés szelep ismertetése, funkciója az autó fűtőrendszerében

Ismerje meg a fűtéskapcsoló működését és hibáinak okait, győződjön meg akciós árainkról és megbízható márkáink kínálatáról. Fűtéscsap ki-bekapcsolásával tudjuk leállítani vagy elindítani a gépkocsi utasterének fűtését.


Keresse meg autójához megfelelő fűtéscsapot, fűtés szelepet:


Gyakori gyártmányok

Kevésbé gyakori gyártmányok


Az autónk motorjának hűtését szolgáló hűtőrendszer melléktevékenysége az utastér fűtése, ami – szemben a motor hűtésével -, nem automatikusan, akaratunktól függően működik, hanem a műszerfalon elhelyezett kapcsoló beállása szerint. Ezzel hideg időjárás esetén meg tudjuk indítani az utastér fűtését, meleg vizet áramoltathatunk az ott lévő hőcserélőbe, radiátorba, amikor egyszerűen a fűtéscsap kinyitásával szabad utat nyitunk a meleg hűtővíz előtt. Tekintse meg további kapcsolódó termékeinket is!

Fűtés csap hibájának behatárolása

Autó fűtéscsap

A fűtéscsap hiba nagyon egyszerűen érzékelhető. Vagy úgy, hogy hiába kapcsoljuk be a fűtést, nem jön meleg víz a radiátorba, vagy úgy, hogy bár kikapcsoljuk, a fűtés nem áll le. Nagyon egyszerű lenne az élet, ha minden ilyen esetben csak és kizárólag a fűtéscsap hiba állna fenn, de sajnos ez nem így van. Lehet, hogy a hűtőszivattyúnk hibásodott meg, azaz nem kering a víz a hűtőrendszerben. Ennek persze nem csak a fűtés megszűnése az egyetlen jele, de a motorhűtés hiánya is erre utal.

Fűtés csapcsere egyéb más tényező kíszűrése után

Természetesen, ha mégis fűtéscsap hiba felelős a fűtés kimaradásáért, akkor fűtéscsap javítás válik szükségessé. A fűtés csap javítás is gyakran egyszerűen fűtéscsap csere, amihez előtte beszerzendő a márkától és típustól függő fűtéscsap. A legegyszerűbb autóalkatrész webáruházban. A kínálat böngészése lehetőséget ad arra, hogy fűtőcsap ár szerint válasszunk az ajánlatok között. A fűtőcsap ár és a fűtőcsap csere ára nem szokott túl drága lenni, de azért az autóalkatrész webáruház segítségével megtakarított pénzt mindig jól el lehet költeni az autóval kapcsolatos számtalan egyéb kiadás finanszírozására.