AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Fűtés, hűtés vezérlő választása.

Fűtés, hűtés vezérlő gondoskodik arról, hogy az autónkban az utastér hőmérséklete a hűtő és fűtő egységtől érkező hideg vagy meleg levegő segítségével olyan legyen, amilyet csak szeretnénk. Nyáron hűvös, télen meleg. Böngésszen teljes autófűtés, klíma, autó hűtőrendszer autóalkatrészek kínálatunkból!

Fűtés, hűtés vezérlő kézi irányítással

Akár automatikus vezérlésű, akár manuális szabályzású a fűtés-hűtés vezérlő egység az autónkban, így is úgy is mi szabjuk meg a kívánt értékeket, vagyis mi vezéreljük az utastérbe áramló levegő hőmérsékletét és mennyiségét.


Keresse meg az autójához megfelelő fűtés, hűtés vezérlő alkatrészt:


Gyakori gyártmányok

Kevésbé gyakori gyártmányok


A kézi vezérlésnél a hőérzetünkre támaszkodva adunk a csúszógombok segítéségével utasításokat: nyitjuk vagy zárjuk a levegőt az utastérbe vezető csöveket, illetve szabályozzuk a befúvó ventilátorának forgási sebességét, valamint azt, hogy a hűtő aggregáttól hideg, vagy a motor hűtőrendszeréből meleg levegőt kérünk-e.

Automata fűtés, hűtés vezérlő

Autó fűtés, hűtés vezérlő

Az automata fűtés, hűtés vezérlésnél a beáramló levegő mennyiségét és hőmérsékletét nem az autó utasai szabályozzák közvetlenül, hanem azt rábízzák egy automata rendszerre. Ennek csak az utastérben megkívánt hőmérsékletet kell megadni, arról már maga az automata gondoskodik, hogy a megadott érték eléréséhez mit kell bekapcsolni, mit hogyan kell beállítani, fűteni, vagy hűteni kell-e, és azt milyen intenzitással. Ez nyilván egzaktabb beállítást tesz lehetővé, továbbá gondoskodik a kívánt értékek folyamatos fenntartásáról, vagyis nem kell állandóan az ellenőrzésünk alatt tartani a rendszert, mert hol túl meleg, hol meg túl hideg van.