AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Fűtés állítómotor választása.

Fűtés állítómotor gondoskodik a legújabb konstrukciójú autóknál a levegő hőmérsékletének és a levegő áramlási irányának a szabályozásáról. Tehát motor hajtja végre a vezérlési rendszer utasításait és ez nem csak a fűtésre, de a hűtésre is vonatkozik.

A fűtés állító motor szerepe

A fűtés állítómotor nemcsak biztosabbá teszi a fűtés szabályozását, de lehetővé teszi azt is, hogy a legjobb komfortérzetet lehessen létrehozni az utastérben. A fűtés hatékonysága ugyanis attól függ, hány csőelzáró kallantyút tudunk vezérelni és milyen pontosan, mégpedig úgy, ...


Keresse meg autójához megfelelő Fűtés állítómotort:


Gyakori gyártmányok

Kevésbé gyakori gyártmányok


...hogy a felmelegített levegő és a légkondicionált levegő legideálisabb keverékét tudjuk létrehozni. A legkorszerűbb fűtés állítómotorokat használó rendszerekben a levegőt először lehűtik, ezzel csökkentik a páratartalmát, kicsapatják belőle a vizet, majd fűtőszálakkal újra melegítik. Nagy előnye ennek a kellemesebb érzet mellett, hogy az ablakok kevésbé párásodnak. Tekintse meg további kapcsolódó termékeinket is!

A fűtésállító motor meghibásodása végzetes az egész rendszerre

Fűtés állítómotor

Mivel a fűtésállító motor a fűtőrendszer szíve, ezért a meghibásodása azzal egyenlő, hogy megszűnik az autóban a fűtés és a légkondicionálás. Mivel végül is egy elektromos motorról van szó, a hibák általában az ilyen motoroknál szokásos okokra vezethetők vissza. A legritkábbak a mechanikus meghibásodások, inkább az elektromos zavarok a jellemzők. A motor komolyabb hibája esetén cserélni kell azt, ami az egész rendszer újrakalibrálásával jár együtt. Az új motor beszerzésénél körültekintően kell megválasztani az adott autóba beszerelhető fűtésállító motort.