AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Állófűtés választása.

Az állófűtés főleg azoknak ajánlott, akik nem rendelkeznek fűtött garázzsal és akik azt szeretnék, hogy könnyen beinduljon a motor és hamar meleget adjon. Az állófűtés segítségével kevesebbet fogyaszt a motor és nem kell sokat járatni sem indulás előtt. Manapság már egyre többen választják az állófűtést, hiszen ezzel a nagy hidegekben kevesebb a fagyoskodás vezetés közben.

Az állófűtés előnyei

A legtöbb személyautóban már vannak kiegészítő fűtési megoldások, és ezek azzal a céllal lettek beépítve, hogy azok a korszerű dízel motorok amelyek kevés hulladékhővel rendelkeznek elég hőt gyártsanak ahhoz, hogy megfelelően fűtsék az utasteret. Ezek a kiegészítő fűtéseket át lehet alakítani állófűtéssé, és ez az állófűtés képes felmelegíteni a motort az autóban, így meg is kíméli azt a hidegindítástól. Az állófűtés ezen kívül az utasteret is egy szempillantás alatt felmelegíti, így mi már egy kellemes meleg autóba ülhetünk be. Az állófűtés tehát számtalan előnnyel rendelkezik.


Keresse meg az autójához megfelelő állófűtést:


Gyakori gyártmányok

Kevésbé gyakori gyártmányok


Milyen alkatrészekből áll az állófűtés?

Autó a téli hidegbenAz állófűtés elsősorban egy fűtőelemből áll, és ez a fűtőelem határozza meg, hogy mennyibe kerül az állófűtés. A fűtőelem különbözik minden autótípusnál és márkánál. A fűtőelemen kívül az állófűtéshez hozzátartozik egy vezető kábel ami elvezet egészen a csatlakozóig. A kábel duplán szigetelt és csatlakozásai mind víz-védettek. Az állófűtés egyik másik eleme a csatlakozó, amelynek kupakja felnyitható és víz-védett és ezt a csatlakozót be lehet szerelni az első lökhárítóba, vagy annak a rácsai közé is. Ezen kívül egy kábel is hozzátartozik ami szintén víz-védett érintkezőkkel rendelkezik, külön kupakja pedig lezárható. Az állófűtés tehát több részből tevődik össze, és minden összetevő a helyén kell legyen ahhoz, hogy az állófűtés megfelelően működjön.