AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Gyújtótekercs választása.

Gyújtótekercs nélkül nem jönne létre a robbanás a a belső égésű motorokban. A gyújtótekercs állítja elő azt a nagyfeszültséget, amire szükség van a hengerben az üzemanyag begyújtásához szükséges szikra létrejöttéhez. További autó gyújtás, izzítás alkatrészek böngészéséhez kattintson ide.

Autónkban gyújtótekercs nem egy, hanem több van, sín köti össze őket.

A korszerű gyújtótekercstől elvárják a kibocsátott káros anyag mennyiségének csökkenését, az alacsonyabb üzemanyag fogyasztást, a minél nagyobb feszültséget, és azt is, hogy az egész a lehető legkisebb helyet foglalja el az egyre zsúfoltabb motorterekben.


Keresse meg az autójához megfelelő gyújtótekercs alkatrészt:


Gyakori gyártmányok

Kevésbé gyakori gyártmányok


A motorokban nem egy, hanem több gyújtás tekercs működik, amelyek hatékony elhelyezését szolgálja a gyújtótekercs sín. A három és négy hengeres motoroknál a legelterjedtebb a tekercs sín alkalmazása, amely lehetővé teszi több tekercs kompakt elhelyezését kis helyen, és a moduláris felépítés kevesebb kábelt igényel, áttekinthetőbb, rendezettebb.

Gyújtótekercs

Gyújtótekercs hiba, javítás és árak

A márkás gyújtótekercs úgy van tervezve, hogy a gépjármű egész élettartama alatt működni képes, nem szükséges a javítása. A valóságban azonban mégis előforduló hiba rendre a gyújtótekercsen kívüli, a gyújtással összefüggő más alkatrészek meghibásodására vezethető vissza. Ez természetesen nem változtat azon a tényen, hogy szükség lehet a cseréjére is. Webáruházunkban kedvező áron rendelhet márkás gyújtótekercstől kezdve a még olcsóbb, szintén kedvezményes áron kínált jó ár érték arányú termékekig.