AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Gyújtáskapcsoló betét választása.


Gyújtáskapcsoló betét a neve a gyújtáskapcsoló zárrészének, amelyet az úgynevezett slusszkulccsal lehet elforgatni, vagyis kinyitni. A gyújtáskapcsoló betét tehát azt a célt szolgálja, hogy a járművet csak a bele illő kulccsal lehessen elindítani.

Gyújtáskapcsoló betét katalógus

A gyújtáskapcsoló betét cseréje előtt érdemes utánanézni a választéknak, mire lehet cserélni a meghibásodott alkatrészt. A kényelmes tájékozódást szolgálja a gyújtáskapcsoló betét katalógus. Mint minden katalógus használatánál itt is tudnunk kell, hogy mit keresünk, főleg, hogy pontosan mihez.


Keresse meg autójához megfelelő gyújtáskapcsoló betétet:


Gyakori gyártmányok

Kevésbé gyakori gyártmányok


Itt érdemes megjegyezni, hogy ha megvan az új gyújtáskapcsoló betét, sőt, már be is szerelték, zsebre tettük a hozzá járó új kulcsokat is, ne dobjuk automatikusan a kukába a régi gyújtáskapcsoló kulcsot, mert nagy szükségünk lehet rá, ha ez nyitja a gépkocsi ajtaját esetleg a csomagtartót is. Tehát: ahelyett, hogy búcsút mondanánk a régi kulcsnak, fűzzük inkább gondosan az új mellé, hiszen az új kulcs – értelemszerűen - nem fogja nyitni azokat a zárakat, amelyekbe csak a régi illeszkedik. Tekintse meg további kapcsolódó termékeinket is!

Az autó gyújtáskapcsoló hiba

A leggyakoribb autó gyújtáskapcsoló hiba, mint minden zárnál, hogy a kulcs beszorul a zárba, vagy egyszerűen eltörök, kiugrik valami a zárban, és se kinyitni, se bezárni, de gyakran még a kulcsot kihúzni sem lehet. Mivel az autó gyújtáskapcsoló jóval kisebb és valamivel bonyolultabb is, mint egy normál zár a lakásunk bejárati ajtaján, ne próbáljuk meg magunk buherálni. Ne várjuk meg, hogy azért kelljen szerelőt hívni, mert beletörtük a kulcsot a zárba, vagy olyan mechanikus sérülést okoztunk, amelyet csak a gyújtáskapcsoló betét cseréje tud orvosolni. Jobb mindjárt szakértőhöz fordulni.

A gyújtáskapcsoló betét javítása

Mintha egy zárcserét hajtanánk végre otthon a bejárati ajtón, pont olyan a gyújtáskapcsoló cseréje is. Értelemszerűen ez azt jelenti, hogy a gyújtáskapcsoló betét cseréje a hozzátartozó kulcs cseréjével is jár. Így bátran állíthatjuk, hogy a gyújtáskapcsoló javítása az esetek nagy százalékában nem más, mint a gyújtáskapcsoló cseréje.