AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Gyújtáskábel készlet választása.


Gyújtáskábel készlet gondoskodik az összeköttetésről a gyújtásvezérlés és a gyújtógyertyák között. Ezek gyújtáselosztók, gyújtáskábelek, illetve gyújtáskábel csatlakozók, gumi takarók.

Gyújtáskábel készlet cseréjének ideje általában a sokadik gyertyacsere után esedékes autónkban

A gyújtáskábel készlet hibái elsősorban mechanikus meghibásodásra, szakadásra, égésre, vegyi anyag okozta anyaghibára vezethetők vissza. A gyújtáskábel készlet két végén lévő csatlakozók is gyakran romlanak el, amiben ugyancsak az extrém hőhatások, a szennyeződés játssza a fő szerepet.


Keresse meg autójához megfelelő gyújtáskábel készletet:


Gyakori gyártmányok

Kevésbé gyakori gyártmányok


Gyújtáskábel készlet tartalmazza a csatlakozókat is, ami megvédi a csatlakozó elemet, de ez abban az esetben nem sikerül, ha magában a csatlakozóban keletkezik kár. A gyújtáskábel készlet hibái viszont meghatározóak lehetnek a motor működésére, egészen addig, hogy a vezérlést lehetetlenné téve, működésképtelenséget okoznak, azaz a motor leáll miattuk. Tekintse meg további kapcsolódó termékeinket is!

Gyújtáskábel készlet olcsón kiváló minőségű gyártóktól webáruházunkban

A meghibásodott gyújtáskábel készlet cseréje

Gyújtáskábel készlet webáruház

 

A meghibásodott, elszakadt, megégett, vagy enyészetnek indult gyújtáskábel készletnél is a csere az egyetlen megoldás. Nincs mód a javítgatásra, a toldozásra, foltozásra. Oda kell azonban figyelni, hogy pontosan milyen méretű és paraméterű kábelekre, csatlakozó elemekre és gumi takarókra van szükségünk. Gyújtáskábel készletből ugyanis rendkívül sok eltérő paraméterű van forgalomban. Sokat segít az eligazodásban egy internetes alkatrészkereső, de ezek használatakor is a legjobb, ha ismerjük a keresett alkatrész cikkszámát. Ennek birtokában nem fordulhat elő, hogy nem az autónkhoz illő gyújtáskábel készletet, vagy más hozzá tartozó alkatrészt vásárolunk. Továbbá nagyobb figyelmet fordíthatunk az egyes, azonos paraméterű gyújtáskábel készlet áraiban mutatkozó különbségekre.

Gyújtáskábel készlet beszerelése