AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Gyújtáselosztó porvédő fedél választása.


A gyújtáselosztó működése során fontos, hogy az alkatrészt megvédheti a beáramló portól. A porvédő fedél által a gyújtáselosztóra nem kerül por, és így az alkatrészt hosszú éveken keresztül gondtalanul használhatja.

A gyújtáselosztó porvédő fedél vásárlása

A gyújtáselosztó porvédő fedél vásárlása során vegye figyelembe, hogy a járműve milyen márkájú, típusú, mivel fontos, hogy a fedél tökéletesen illeszkedjen az alkatrészhez. Továbbá tartsa szem előtt, hogy ismert márkájú fedelet vásároljon meg, mivel így biztos lehet abban, hogy a védőt hosszú éveken keresztül használhatja. A porvédő fedél vastag műanyagból készül, így maximális védelmet nyújt a porral szemben. A gyújtáselosztó fedél megvásárlása, használata fontos, mivel nem csak a portól védi meg az alkatrészt, hanem a külső tényezőktől is. A gyújtáselosztót megvédő fedél képes arra, hogy a nedvességet távol tartsa az alkatrésztől, és így a motor működését biztosító alkatrészt megvédi a javíttatástól.


Keresse meg az autójához megfelelő gyújtáselosztó porvédő fedelet:


Gyakori gyártmányok

Kevésbé gyakori gyártmányok


A gyújtáselosztó porvédő fedél hibái

 

A fedél leggyakoribb meghibásodása a repedés, amely után akár használhatatlanná is válhat. A repedés megelőzése érdekébe szigetelje a fedelet és a gyújtáselosztó közötti részt. Ha a gyújtáselosztónál párosodás keletkezik, akkor zárlat keletkezik, ami tönkreteheti ezt a fontos alkatrészt. Ha a fedél meghibásodik, akkor rövid időn belül a gyújtáselosztó is tönkre megy, ezt úgy veheti észre, hogy a gyújtás során a jármű nem fog működésbe lépni. A porvédő fedelet ajánlott rendszeresen tisztítani, mivel így garantált, hogy a gyújtáselosztót és a fedelet is hosszú éveken keresztül használhatja. Ha a járművét gyújtáselosztó porvédő fedél nélkül használja, akkor a gyújtást szabályozó alkatrész hamar meghibásodik.