AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Gyújtáselosztó komplett választása.


Gyújtáselosztó komplett vezérli gyakorlatilag a motor működését, mivel ez az alkatrész osztja el a szükséges feszültséget a hengerekben lévő üzemanyag begyújtását megvalósító gyújtógyertyákhoz.

A gyújtáselosztó a hagyományos gyújtás központi egysége

A hagyományos, vagy transzformátoros gyújtás részei: a gyújtáskapcsoló, a gyújtótranszformátor, a gyújtáselosztó a megszakítóval, a gyújtókondenzátor, a centrifugális előgyújtás-állító, a depressziós előgyújtás-állító és a gyújtógyertyák. Az energiát az akkumulátor szolgáltatja (akkumulátoros gyújtás).


Rendelje meg autójához keresett komplett gyújtáselosztó készletet:


Gyakori gyártmányok

Kevésbé gyakori gyártmányok


Ezen belül a gyújtáselosztó részei: a nagyfeszültségű vezetékek csatlakozásait tartalmazó elosztófedél, az elosztóforgórész (elosztópipa, rotor), a megszakítóbütyköt tartalmazó elosztótengely, a megszakítóérintkezőt hordozó megszakító alaplap, valamint a centrifugális és depressziós előgyújtás-állító, a gyújtókondenzátor és az elosztóház. Tekintse meg további kapcsolódó termékeinket is!

A komplett gyújtáselosztó cseréje

A komplett gyújtáselosztó szükségessé váló cseréje esetén is érdemes márkás, vagy legalább nagyon jó minőségű alkatrészt beszereltetni az autónkba. Ilyen kiváló minőségű termékeket előállító cég például a német Bosch, a holland Nipparts vagy a dán Jopex. Minden esetben ügyelni kell arra, hogy az autónknak megfelelő alkatrészt válasszunk. Ehhez - a márka mellett - a gépkocsi típusát és évjáratát is figyelembe kell venni. Mindezek ismeretében akadhatunk rá arra a gyújtáselosztó komplettre, amire szükségünk van.