AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Gyújtáselosztó javítókészlet választása.


Gyújtáselosztó javítókészlet felújító készlet segítségével könnyebb a gyújtáselosztó karbantartása, javítása. A készlet felhasználásával minden olyan alkatrész cseréje megoldódik, ami a gyújtáselosztó újjávarázsolásához szükséges.

A gyújtáselosztó javítókészlet felújító készlet rendeltetése

A gyújtáselosztó javítókészlet tartalma: a fedél tömítés, a csapágy, a szimering, valamint az "o" gyűrű. Ezek az alkatrészek együtt teszik lehetővé a gyújtáselosztó komplett felújítását. A gyújtáselosztó vezérli a gyújtást a motor hengereiben, megszakítja a gyújtótranszformátor primer tekercsének áramát,...


Rendelje meg kedvező áron autójához keresett gyújtáselosztó javítókészletet:


Gyakori gyártmányok

Kevésbé gyakori gyártmányok


...amivel a szekunder tekercsben nagyfeszültséget indukál, amit az egyes hengerek gyújtógyertyáihoz oszt le, miközben a motor fordulatszámának függvényében szabályozza az előgyújtás pillanatát. A gyújtáselosztó a megszakítóval, a kondenzátorral, a centrifugális (röpsúlyos) előgyújtás szabályozóval és a vákuumos előgyújtás szabályozóval együtt alkot egy egységes vezérlő rendszert. Gyújtáselosztó javítókészlet a gyújtáselosztó felújító készlete, hogy ne keljen komplett gyújtáselosztót cserélni, ha nem szükséges, ezért szokták még nevezni szerviz készletnek is. Tekintse meg további kapcsolódó termékeinket is!

Gyújtáselosztó javítókészlet

A gyújtáselosztó javítókészlet sem mindegy, hogy milyen

Gyújtáselosztó javítókészletek között is van különbség. Nyilván a legjobbak az olyan világmárkák, mint a Bosch gyújtáselosztó javítókészlet vagy akár a Facet felújító készlet. Ezek tartósságban és megbízhatóságban múlják felül a versenytársaikat, nem egy esetben még a többi, nem kevésbé ismert márkát is, ami arra vezethető vissza, hogy például a Bosch rendkívül nagy mennyiségben gyártja ezeket az alkatrészeket a világ majd minden autómárkájához. Ezen keresztül olyan gyártási tapasztalatokkal rendelkezik és olyan értékes visszajelzések birtokába jut a felhasználóktól, amivel senki más nem tud versenyezni.