AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Gyújtáselosztó fedél választása.

Gyújtáselosztó fedél a gyújtáselosztót lezáró alkatrész, amelynek első számú feladata az elosztó védelme a külső behatásoktól, főleg a szennyeződésektől, de elsősorban a nedvességtől. Válogasson teljes autó gyújtás, izzítás kínálatunkból!

A leggyakoribb gyújtáselosztó fedél hiba a tömítési zavar mellett, az elosztófedél megrepedése.

Ezért fontos a gyújtáselosztó fedél szigetelése, a jól záró illesztés a fedél és a gyújtáselosztó között. Mindkét eset következménye az, hogy a fedél alatt párásodás alakul ki, ami zárlathoz, a gyújtás hibás működéséhez vezethet, amit a leglátványosabban az jelez,...


Keresse meg az autójához megfelelő gyújtáselosztó fedél alkatrészt:


Gyakori gyártmányok

Kevésbé gyakori gyártmányok


Gyújtáselosztó fedél

...amikor kimaradásokat észlelünk a motor működésében, a gépkocsi rángat, mert az egyes hengerekben, a gyertyák rossz vezérlése miatt, vagyis a gyújtás hibája következtében, akadozik az üzemanyag égése.

A gyújtáselosztó fedél szerepe

Bármilyen apró kis része a gyújtás rendszernek a gyújtáselosztó fedél, megfelelő működése mégis elengedhetetlen! Tehát ez a látszólag pofon egyszerű gyújtáselosztó fedél alkatrész, akár jelentéktelennek tűnő, apró meghibásodása is nagy galibát tud okozni. A gyújtáskimaradás ugyanis teljesen tönkre tudja vágni a motor működését. A helyes viselkedés, ha az gyújtáselosztó fedél hibáját tapasztaljuk, hogy azonnal kicseréltetjük.