AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Gyújtás trafó választása.


Gyújtás trafó ismertetése, széles kínálata autójához webáruházunkban, minőségi gyártóktól kedvezményes árakon. Tekintse meg alkatrész kínálatunkat és gyöződjön meg kedvező árainkról, óriási márkakínálatunkról.

A gyújtás trafó is öregszik, idővel elkopnak a tömítések, korródálódnak a tekercsek, ilyenkor cserélni kell.

Gyújtás trafó megbízható működése nélkül nemhogy autózni, de már elindulni is nehéz lenne. Mint ahogy a nevében is benne van, a motorgyújtáshoz nélkülözhetetlen. Vagyis a hengerekben nem következik be robbanásszerű égés nélküle.


Keresse meg autójához megfelelő gyújtástrafót:


Gyakori gyártmányok

Kevésbé gyakori gyártmányok


Ma már minden hengerhez külön gyújtóegység tartozik, külön szabályozható előgyújtással, tehát, ahány henger, annyi gyújtás trafó kell. A gyújtás trafó vezérléséért a motor vezérműve felel, a fordulatszámtól és számos egyéb tényezőtől függően. A gyújtás trafó a gépkocsi egész élettartamára van tervezve, de azért gyakran előfordul a cseréje, aminek oka elsősorban a gyújtástekercs meghibásodása, vagy a gyertyacsatlakozás körüli gondokban gyökerezik. Tekintse meg kapcsolódó termékeinket is!

Gyújtás trafó kereső webáruház, minőség olcsón!

Gyújtástrafó élettartalmát meghosszabbíthatjuk, ha figyelünk a meghibásodásának okaira.

Gyújtás trafó alkatrész

 

Meghibásodást okozhat és a gyújtás trafó cserjét elkerülhetetlenné teheti a nedves környezet, az útra szórt só, mivel a legtöbb esetben olyan helyen van felszerelve, ahol az ilyen szennyeződés könnyen előfordulhat. Külön hibaforrás lehet a nagy nyomással végzett autómosás (motormosás) is, amely a gyújtás trafó tömítéseire és csatlakozásaira jelent veszélyt.