AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Előtét ellenállás választása.


Előtét ellenállás található az autók gyújtás rendszerében is, ez része a gyújtás vezérlésnek. Szóval ez is egy olyan alkatrész, aminek a hibátlan működése nélkül gond lehet a motorral. 

Az előtét ellenállás szerepe

A belső égésű motorokban a gyújtás, izzítás alkatrészek gondoskodnak arról, hogy a hengerekben összesűrített keverék meggyulladjon és átadja energiáját. Ezt a folyamatot természetesen nagyon pontosan szabályozni kell, különben rosszul működik, vagy teljesen leáll a motor. Könnyű belátni, hogy a szikrákra vagy az izzításra akkor van szükség, ...


Keresse meg autójához megfelelő előtét ellenállást:


Gyakori gyártmányok

Kevésbé gyakori gyártmányok


...amikor a dugattyú a megfelelő helyzetben van. Erről a gyújtás vezérlés gondoskodik, aminek egyik fontos alkatrésze az előtét ellenállás. Az autókban egyébként más előtét ellenállások is működnek, például a fűtés, illetve a légkondi szabályozásánál. Tekintse meg további kapcsolódó termékeinket is!

Kiváló minőségű előtét ellenállások kaphatok

Webáruházunkban a legjobb minőségű előtét ellenállások kaphatóak, vannak olyan autótípusok, például az Opel, amelyhez gyári alkatrészeket kínálunk, a többiekhez a Bosch előtét ellenállásait ajánljuk. A vásárlók visszajelzéseikben azt jelezték, hogy kifejezetten elégedettek a kínálatunkban szereplő előtét ellenállásokkal. Ha az előtét ellenállás meghibásodott, cserélni kell és ezt célszerű szakemberre bízni. Valójában már ahhoz is műszerekkel megfelelően felszerelt szakértő kell, hogy a gyújtás hibájának okát pontosan megállapítsák.