AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Rögzítés tartozékok választása.

Rögzítés tartozékok csoportjába azokat a kisebb alkatrészeket soroljuk, amelyek az autós számtalan mechanikus alkatrészrendszerében arról gondoskodnak, hogy az egyes alkatrészek szorosan kapcsolódjanak, kötődjenek egymáshoz. Egyéb autó erőátviteli alkatrészek is rendelhetőek webáruházunkból, tekintse meg a teljes kínálatot!

 

Rögzítés tartozékok sokszínűsége

 

A rögzítés tartozékok szinte megszámlálhatatlan változatban fordulnak elő az autó minden részében, a karosszériától kezdve a motoron át egészen a sebességbáltóig, vagy a légkondicionáló berendezésig bezárólag. Ezek közül az egyik legősibb és első ránézésre a legegyszerűbb rögzítés tartozék a csavar. Ebből nagyon sok fajta található az autóban...


Keresgéljen az autójához megfelelő rögzítés tartozékok között:


Gyakori gyártmányok

Kevésbé gyakori gyártmányok


...amelyek szerepüknek megfelelően ugyancsak eltérő kivitelűek lehetnek. A csavar hossza és átmérője mellett a legfontosabb tulajdonsága a menet mélysége és emelkedése. Ezektől függ, hogy milyen erővel képes a csavar egybetartani vele összekapcsolt alkatrészeket.

 

A rugalmas rögzítés tartozékok

 

Rögzítés tartozékokA csavar mellett vannak olyan rögzítés tartozékok, amelyek nem egyszerűen az erős kötést biztosítják az alkatrészek között, de megengedik azok bizonyos mértékű, rugalmas elmozdulását is egymáshoz képest. Ezeket az alkatrészeket általában szimeringeknek szoktuk hívni. Pont ugyanolyan fontosak, mint a csavarok. Az autónál amelynél egy minden részében szüntelenül mozgásban lévő rendszerrel van dolgunk, a rugalmas rögzítés, mint például a szimering pótolhatatlan rögzítési tartozéknak számít. Ezért ezeket az alkatrészeket külön tervezik és gyártják arra a helyre, ahol a feladatukat ellátják az autóban.