AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Kuplung főhenger javítókészlet választása.

Kuplung főhenger javítókészlet könnyíti meg a fő- vagy munkahenger felújítását, mivel tartalmazza a munka elvégzéséhez szükséges valamennyi alkatrészt a legkisebbtől a legnagyobbig bezárólag. Amennyiben egyéb autó erőátviteli alkatrészekre is szüksége van, nézze át teljes kínálatunkat!

A kuplung főhenger javítókészlet elemei

A kuplung főhenger felújításánál, javításánál használatos javítókészlet a cserére szoruló legfontosabb alkatrészek mindegyikét  magában foglalja. Így benne van a gumihenger az összes tömítő gyűrűvel együtt, azaz a szereléskor ki van zárva, hogy bármilyen „csekélység” hiányában megakadjon a munka.


Keresse meg az autójához megfelelő kuplung főhenger javítókészlet alkatrészt:


Gyakori gyártmányok

Kevésbé gyakori gyártmányok


A javítókészlet része lehet maga a dugattyú, de a rugó is, hiszen gyakran ezek cseréje is szükségessé válik, ha a dugattyú megkopott, vagy a rugó megnyúlt, anyaga elfáradt, esetleg a korrózió áldozata lett. 

Kuplung főhenger javítókészlet

Mikor szükséges a kuplung javítókészlet beszerzése?

Ha a kuplung főhenger, vagy a munkahenger tönkremegy, elfolyik az olaj belőle, vagy levegős lesz a rendszer, a pedál egyszerűen lent marad benyomás után, akkor szükségessé válik a felújítás. Ez csakis akkor lehet sikeres, ha a munkahenger fémháza jó állapotban van, és nem kezdte ki a rozsda belülről. Ha már belülről nagyon rozsdás és finom csiszolópapírral sem sikerül simává tenni a felületét, akkor sajnos már csak a csere lehet a megoldás. Minden egyéb esetben azonban elég, ha az autónk márkájához és típusához, évjáratához illő kuplung főhenger javító készlet után nézünk.