AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Kuplung főhenger választása.

Kuplung főhenger javítása akkor szükséges ha levegős lesz, cseréje pedig ha a tömítések ill. maga a főhenger elhasználódik. Webáruházunkban kedvezményesen rendelheti meg autójához!

A kuplung főhenger hiba esetei.

Főhenger nem azért van a kocsiban, mert ahol van kuplung henger, ott nyilván található egy kuplung főhenger is. A motort és a futóművet szét- és összekapcsoló kuplung esetében az egyik leggyakrabban előforduló probléma a kuplung főhenger hiba, amit rendre kuplung felújítás követ.


Keresse meg autójához megfelelő kuplung főhengert:


Gyakori gyártmányok

Kevésbé gyakori gyártmányok


Ha a kuplung főhenger elromlik, elfolyik a kuplungolaj, ami pont olyan mértékben teszi lehetetlenné a kuplung működését, mint a levegős kuplung főhenger. Tekintse meg kapcsolódó termékeinket is!

Kuplung főhenger

Mit tehetünk ha levegős a kuplung főhenger?

Mindkét esetben az egyetlen orvosság csakis a kuplung főhenger felújítás lehet. Ez gyakran nem más mint a kuplung főhenger légtelenítés, kuplung főhenger csere. Az elfolyt olaj pótlása, természetesen azok után, hogy megszüntettük a folyás okát. Ugyanez értendő a kuplung főhenger légtelenítés esetében is. A kuplung főhenger hiba elhárítása nélkül nincs az a mennyiségű kuplungolaj, ami a folyamatos utántöltéshez kellene. Levegős kuplung főhenger esetében a legügyesebb, a legérzékenyebb lábú sofőr sem tud szépen sebességet váltani. Ahogy az elfolyt olaj esetében, a levegős kuplung főhenger esetében is elkerülhetetlen a kuplung főhenger felújítás, amit ez utóbbi hibánál levegős kuplung főhenger felújításnak nevez a szakma.