AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Kuplung főhenger választása.

Kuplung főhenger javítása akkor szükséges ha levegős lesz, cseréje pedig ha a tömítések ill. maga a főhenger elhasználódik. Webáruházunkban kedvezményesen rendelheti meg autójához, nem csak ezt, de egyéb autó erőátviteli alkatrészeket is!

A kuplung főhenger hiba esetei

Főhenger nem azért van a kocsiban, mert ahol van kuplunghenger, ott nyilván található egy főalkatrész is. A motort és a futóművet szét- és összekapcsoló kuplung esetében az egyik leggyakrabban előforduló probléma a szóban forgó alkatrésszel kapcsolatos, amit rendre kuplung felújítás követ.


Keresse meg az autójához megfelelő kuplung főhenger alkatrészt:


Gyakori gyártmányok

Kevésbé gyakori gyártmányok


Ha az alkatrész elromlik, elfolyik a kuplungolaj, ami pont olyan mértékben teszi lehetetlenné a kuplung működését, mint a levegős kuplung főhenger.

 

Kuplung főhenger

Mit tehetünk ha levegős az alkatrész?

Mindkét esetben az egyetlen orvosság csakis a felújítás lehet. Ez gyakran nem más mint a kuplung főhenger légtelenítés, csere. Az elfolyt olaj pótlása, természetesen azok után, hogy megszüntettük a folyás okát. Ugyanez értendő a légtelenítés esetében is. A kuplung főhenger hiba elhárítása nélkül nincs az a mennyiségű kuplungolaj, ami a folyamatos utántöltéshez kellene. Levegős főhenger esetében a legügyesebb, a legérzékenyebb lábú sofőr sem tud szépen sebességet váltani. Ahogy az elfolyt olaj esetében, a levegős kuplung főhenger esetében is elkerülhetetlen a felújítás.