AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Kuplung fő, munkahenger készlet választása.

Kuplung fő, munkahenger készlet használatával lehet a legbiztonságosabban javítani a kuplung fő- vagy másképpen a kuplung munkahengerét, amely alapvető szerepet játszik a tengelykapcsoló működésében. Tekintse meg további autó erőátviteli alkatrészek kínálatunkat is!

 

A kuplung fő, munkahenger készlet előnye

 

A kuplung fő, munkahenger készlet az egyes autómárkákhoz és azok meghatározott modelljeihez szerezhető be. A készlet birtokában teljesen biztosak lehetünk abban, hogy a javítás közben nem fordulhat elő, valamilyen kis alkatrész, jellemzően egy-két tömítés cseréje azért nem lehetséges, mert éppen nem áll rendelkezésre. A néha filléres alkatrészekért elég nagy idő és pénzveszteség külön felkeresni az alkatrész kereskedést. Ettől kíméli meg az autóst a készlet, ami arra is nagyon alkalmas, hogy kikényszerítse az egyes alkatrészek cseréjénél a hozzájuk járó tömítések cseréjét is újakra. 


Keresse meg autójához megfelelő kuplung fő, munkahenger készlet alkatrészt:


Gyakori gyártmányok

Kevésbé gyakori gyártmányok


A munkahenger a kuplung lelke

Kuplung fő munkahengerA kuplung fő, munkahenger készlet felhasználásával a tengelykapcsoló egyik legfontosabb mechanikus alkotó elemének javítását könnyítjük meg. A tengelykapcsoló működtetésekor a pedál benyomása után villanymotoros és mechanikus áttétel mozdítja el a hidraulikus főhenger dugattyúját. Az így létrehozott olajnyomást cső vezeti a munkahengerhez, melynek dugattyúja kar áttétellel emeli ki a tengelykapcsolót. Ennek a változatnak az előnye az, hogy a működtető hidraulikához nem szükséges nyomástárolót felszerelni. A kuplung fő, munkahenger készlet beszerzésekor nagy figyelmet kell szentelni arra, hogy az autó márkájának, modelljének és évjáratának megfelelőt vásároljunk.