AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Kuplung csavar választása.

Kuplung csavar a neve az egyik legfontosabb autó erőátviteli alkatrésznek, ami a kuplung nyomólapját rögzíti a tengelyéhez, úgy, hogy az a nagy igénybevétel ellenére stabilan a helyén maradjon.

Kuplung csavar meghibásodása

Az autók erőátviteli rendszerének alkatrészei nagy mechanikus igénybevételnek vannak kitéve, ami a kuplung csavar vagy nyomólap csavar esetében ugyanúgy érvényes. A csavarok sérülhetnek, rozsdásodhatnak, esetenként meg is nyúlhatnak, de még az is előfordulhat, hogy meglazulnak, mert nincsenek rendesen meghúzva.


Keresse meg az autójához megfelelő kuplung csavart:


Ha gond van a csavarokkal a kuplungnyomólapnál, az kárt okozhat más alkatrészekben, például barázdákat karcolhatnak a lendkerékre. A kuplung csavar meghibásodására az általuk keltett zaj hívja fel a figyelmet.

 

Kiváló minőségű csavar választékot kínálunk

Kuplung csavarok

A kuplung javításakor az elhasználódott, esetleg megnyúlt csavarok helyett célszerű új, gyári csavarokat beszerelni. Szerencsére kifejezetten olcsó alkatrészről van szó. Persze több is kell belőlük, ezért lehet csavar készletet is venni. Webáruházunkban Febi, JOPEX, Jp Group, Sachs és Swag márkájú kuplung csavarokat kínálunk, a vásárlói visszajelzések valamennyinél kedvezőek. A csavarok mérete az autótípushoz igazodik, figyelni kell arra, hogy az autónkhoz a megfelelő változatot vásároljuk. Nem megfelelő rögzítőcsavarok alkalmazása ugyanúgy zajokhoz, illetve más alkatrészek rongálásához vezethet, mint a meghibásodott csavarok.