AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Kuplung csavar választása.

Kuplung csavar a neve az erőátviteli rendszer egyik fontos alkatrészének, ami a kuplung nyomólapját rögzíti a kuplung tengelyéhez, úgy, hogy az a nagy igénybevétel ellenére stabilan a helyén maradjon.

Kuplung csavar meghibásodása

Az autók erőátviteli rendszerének alkatrészei nagy mechanikus igénybevételnek vannak kitéve, ami a kuplung csavarra, vagy nyomólap csavarra ugyanúgy érvényes. A csavarok sérülhetnek, rozsdásodhatnak, esetenként meg is nyúlhatnak, de még az is előfordulhat, hogy meglazulnak, mert nincsenek rendesen meghúzva.


Keresse meg autójához megfelelő kuplung csavart:


Ha gond van a csavarokkal a kuplungnyomólapnál, az kárt okozhat más alkatrészekben, például barázdákat karcolhatnak a lendkerékre. A kuplung csavarok meghibásodására az általuk keltet zaj hívja fel a figyelmet.  Tekintse meg további kapcsolódó termékeinket is!

 

Kiváló minőségű kuplung csavarok közül választhat

Kuplung csavarok

A kuplung javításakor az elhasználódott, esetleg megnyúlt csavarok helyett célszerű új, gyári csavarokat beszerelni. Szerencsére kifejezetten olcsó alkatrészről van szó. Persze több is kell belőlük, ezért lehet csavar készletet is venni. Webáruházunkban Febi, JOPEX, Jp Group, Sachs és Swag márkájú kuplung csavarokat kínálunk, a vásárlói visszajelzések valamennyinél kedvezőek. A csavarok mérete az autótípushoz igazodik, figyelni kell arra, hogy az autónkhoz a megfelelő változatot vásároljuk. Nem megfelelő rögzítőcsavarok alkalmazása ugyanúgy zajokhoz, illetve más alkatrészek rongálásához vezethet, mint a meghibásodott csavarok.