AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Kihajtás javító készlet választása.

Kihajtás javító készlet a neve annak a javítókészletnek, amely a tolókerekes sebességváltók kihajtótengelyéhez szükséges alkatrészeket tartalmazza ezek cseréje esetére. Tekintse meg további autó erőátviteli alkatrészek kínálatunkat is!

Hol használható a kihajtás javító készlet?

A kihajtás javító készlet, más néven sebességváltó perem javító készlet vagy váltókihajtó garnitúra a hagyományos tolókerekes sebességváltók kihajtó bordástengelyéhez kapcsolódó alkatrészeket tartalmazza. Ezek olyan alkatrészek, például a szimering, amelyek a komoly igénybevétel hatására könnyen elhasználódhatnak, elkophatnak, vagy akár el is szakadhatnak. 


Keresse meg autójához megfelelő kihajtás javító készletet:


A tolókerekes sebességváltó hátránya, hogy a használatuk nagyobb gyakorlatot igényel, helytelen kezelésük károkat okozhat, ezért ma már elég ritkák.

A kihajtás javító készlet választékunk

Kihajtás alkatrész

Webáruházunkban egyebek között Automega, Febi és Swag márkájú kihajtás javító készleteket forgalmazunk. Természetesen ezeknél a javító készleteknél is figyelni kell az autó típusára és évjáratára, hogy a megfelelő készletet vásároljuk. A készletre nem csak akkor lehet szükség, ha a hozzátartozó egyik alkatrész eredeti példánya megsérült vagy elromlott az autóban, hiszen ezeket az alkatrészeket kopásuk, elöregedésük miatt akkor is célszerű lecserélni, ha más okból kellett szétszerelni a sebváltót. Ez olyan munka, amit szakemberre kell bízni.