AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Kézi sebességváltó javítókészlet választása.

Kézi sebességváltó javítókészlet használatával lehet a legjobban leegyszerűsíteni a sebességváltó javításánál szükséges alkatrészek biztosítását. A készlet ugyanis minden, a szerelés szempontjából fontos kelléket tartalmaz. Ha egyéb autó erőátviteli alkatrészek szükségesek autójába, kínálatunkban azokat is megtalálja.

 

A kézi sebességváltó javítókészlet előnyei

 

A kézi sebességváltó javítókészlet előnye nem csak abban rejlik, hogy nem kell a számos, helyenként igen apró és specifikus alkatrészt külön-külön megrendelni és megvásárolni, hanem abban is, hogy az előre rendelkezésre bocsátott alkatrészek a szerelést szinte kényszerpályára helyezve, olyan alkatrészek, tartozékok (például tömítések) cseréjét is megkönnyítik, amelyek cseréje esetleg fel sem merült volna. Ez azért fontos szempont, mert az új alkatrészek nagy többsége a csere után – és nem csak a sebességváltóban – akkor működik csak hibátlanul, ha a tartozékaikat, így például a hozzájuk járó tömítéseket is cserélik, a sebváltónál éppen a kézi sebességváltó javítókészletre támaszkodva.


Keresse meg az autójához megfelelő kézi sebességváltó javítókészletet:


Gyakori gyártmányok

Kevésbé gyakori gyártmányok


Sok kis apróság

 

Kézi sebességváltóA kézi sebességváltó javítókészlet legtöbb alkatrésze igazából nem a sebességváltó alapalkatrészeihez tartozik. Azokat külön kell beszerezni. Helyettük számos apró kis alkatrész, főleg tömítés van a készletben. Csakhogy ezeknek az adott autómárkához és modellhez igazítása egyébként sokkal nagyobb feladat lenne egyenként, mint a fődarabok beszerzése. Ebben nyilvánul meg a kézi sebességváltó javítókészlet már említett előnye az apróságok egyedi beszerzésével szemben, ami nem csak bonyolult, de gazdaságtalan is, hiszen az egy helyre szánt számos tömítést felesleges külön-külön csomagolni és nyilvántartani a kereskedésekben is.