AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Kettőstömegű lendkerék csavar választása.

Kettőstömegű lendkerék csavar rögzíti a kettőstömegű lendkereket a tengelyhez. A lendkeréknek döntő szerepe van abban, hogy sikerült a dízelmotoroknál a rezgéscsillapítás egy új szintjét elérni. Webáruházunkban nem csak csavar. de más autó erőátviteli alkatrészek rendelése is lehetséges.

A kettőstömegű lendkerék és csavar feladata

A kettőstömegű lendkerék feladata, hogy a dízelmotorok tengelykapcsolóinál egyfajta rugalmasságot vigyenek a működésbe. Ez a dízel üzemmóddal járó rezgések hatékony elfojtását jelenti szinte azonnal, a keletkezés helyén. Ezzel sokkal kultúráltabbá, főleg csendesebbé válik a dízel működése, ...


Keresse meg autójához megfelelő kettőstömegű lendkerék csavar alkatrészt:


Gyakori gyártmányok

Kevésbé gyakori gyártmányok


...de a kettős tömegű lendkerekek a vezető dolgát is megkönnyítik, mert a nagy nyomatékú motorokkal is könnyebb rángatás nélkül elindulni, mivel a tengelykapcsoló az új típusú lendkerék által bizonyos késleltetéssel, csúszással rendelkezik. 

A kettőstömegű lendkerekek és csavar működése

Kettőstömegű lendkerék csavar

A kettőstömegű lendkerék működésének lényege, hogy a lendkerék két, eltérő mérető és egymástól szűk határok között, egy rugó által csillapított és behatárolt mozgást végző részből áll. Ez azt jelenti, hogy az egyik tárcsa mozgását a másik tárcsa meghatározott késéssel követi a forgás mindkét irányába. A késést rugalmasa a tárcsába beépített rugó teszi lehetővé. A kettőstömegű lendkerék rögzítése nagyon kényes feladat, a speciális csavarokat adott erővel kell meghúzni, amit szerelés közben ellenőrizni kell.